Taal

Diverse gouden munten kopen

Zowel beleggers als verzamelaars zijn bij The Silver Mountain aan het goede adres. Naast de bekende beleggingsmunten bieden we ook diverse gouden verzamelmunten aan voor de scherpste prijs. Wij bieden verzamelmunten van verschillende series aan. Daarnaast komen er met regelmaat ook nieuwe verzamelmunten bij.

Naast de bekende grote series leveren we ook minder bekende gouden munten. Ook deze gouden munten komen van bekende leveranciers met een Good Delivery Status. Deze status wordt bepaald door de LMBA (London Bullion Market Association). De LBMA is verantwoordelijk voor de regulering van de goudmarkt in Londen, de belangrijkste internationale beurs voor edelmetaal.

Wij leveren nieuwe munten van de huidige jaargang in de oorspronkelijke verpakking van het munthuis of munten van voorgaande jaargangen ingekocht bij particulieren. Alle munten die wij verkopen worden gecontroleerd op echtheid. Voor deze gouden munten geven wij daarnaast een terugkoopgarantie: wij kopen gouden munten terug tegen de beste prijs van Nederland.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.