• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

8 gram gouden munt Panda 2021

642,00 Per stuk 80,25 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
25 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

Deze prachtige gouden Panda munt is geslagen ter ere van de reuzenpanda, een beerachtige afkomstig uit China. De panda wor... Deze prachtige gouden Panda munt is geslagen ter ere van de reuzenpanda, een beerachtige afkomstig uit China. De panda wordt beschouwd als het nationale dier van China. De Panda-muntencollecties, werden in de jaren tachtig voor het eerst geïntroduceerd. Dankzij populariteit zijn er meerdere releases geweest in de afgelopen decennia. De Panda munt is een gouden munt van 8 gram met een diameter 22 mm. De munt is geslagen in 99,9% puur goud.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 642,00
Prijs per gram
€ 80,25
Nettogewicht
8 gram
Gehalte
99,9%
Brutogewicht
8,01 gram
Jaar van uitgave
2021
Munthuis
China Gold Coin Corp.

Informatie

8 gram gouden Panda munt 2021

Deze prachtige gouden panda munt is geslagen ter ere van de reuzenpanda, een beerachtige afkomstig uit China. De panda wordt beschouwd als het nationale dier van China. De Panda-muntencollecties, werden in de jaren tachtig voor het eerst geïntroduceerd. Dankzij populariteit zijn er meerdere releases geweest in de afgelopen decennia. De Panda munt is een gouden munt van 8 gram met een diameter 22 mm. De munt is geslagen in 99,9% puur goud en populair bij de doelgroep verzamelaars en beleggers.

Ontwerp gouden Panda munt 2021


Voorzijde

De voorzijde van de Panda munt toont prachtige afbeelding van een moeder panda met haar jong. Zij leert haar kind om in bomen te klimmen en moedigt vanaf de grond aan.


Achterzijde

De achterzijde van de Panda munt toont de gebedsruimte Beijing Temple of Heaven in combinatie met de gepubliceerde landnaam en het jaar 2021.


Uitgelicht

  • Gouden munt van 8 gram puur goud (99,9%)
  • Onderdeel van de populaire Panda serie


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

China Gold Coin Corp.

China Gold Coin Corp.

De China Gold Coin Corporation is het officiële munthuis van China en tevens de enige instantie die handelt in Chinese munten in goud en zilver. De China Gold Coin Corporation heeft als doel het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van Chinese verzamel- en beleggingsmunten. Het belangrijkste gekozen motief was de beschermde pandabeer, die niet alleen een nationaal symbool is, maar ook de oudste ambassadeur van de Republiek China. De prachtige munten van hoge kwaliteit zijn gewild over de hele wereld en China Gold Coin Corporation is hiermee uitgegroeid tot een wereldspeler.