• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Btw-vrij zilver kopen

Het is bij The Silver Mountain ook mogelijk om zilverbaren aan te kopen die worden opgeslagen in een beveiligd douane depot in Zurich, Zwitserland. Deze zilverbaren zijn leverbaar in formaten van 1 kilogram, 100 troy ounce en 1.000 troy ounce. Alle baren zijn afkomstig van LBMA erkende producenten, voornamelijk de Royal Canadian Mint.

0 Producten

Zilver kopen zonder BTW

Het is bij The Silver Mountain mogelijk om btw-vrij zilver kopen in de vorm van zilverbaren. Deze zilverbaren – afkomstig van LBMA erkende producenten - worden opgeslagen in een beveiligd douane depot in Zürich, Zwitserland. 
 

Aanbod btw-vrij zilver

Ons aanbod om btw-vrij zilver te kopen bestaat uit de volgende zilverbaren:
 
FormaatAankooppremie
1 kilogramEUR 45,- per stuk
100 troy ounceEUR 0,95 per troy ounce
1.000 troy ounce2% van de zilverwaarde
U kunt uitsluitend btw-vrij zilver kopen in combinatie met de opslag in Zwitserland. Uw zilverbaren worden gealloceerd (op naam) opgeslagen door onze partner Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Edelmetaal Beheer Nederland is een aanbieder van de opslag van edelmetaal en beschikt over kluislocaties in Rotterdam, Nederland en een douane depot in Zurich, Zwitserland. EBN staat ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als aanbieder van beleggingsobjecten. The Silver Mountain is een verbonden bemiddelaar van EBN en is als exclusieve partner aangewezen voor de aan- en verkoop.
 
De opslagfaciliteiten in Zurich zijn gevestigd in het douane depot van LOOMIS International. Dit is één van de grootste aanbieders van edelmetaalopslag in Europa, waar ook partijen als Credit Suisse hun voorraad aanhouden. U bent hier verzekerd van een veilige, beveiligde en strikt gealloceerde opslag.
 

Minder informatie

Opslagkosten voor btw-vrij zilver

Bij btw-vrij zilver kopen betaalt u de actuele prijzen, zoals die hierboven per formaat zilverbaar staan aangegeven. The Silver Mountain rekent daarnaast geen transportkosten of andere kosten. Voor de opslag van de zilverbaren zult u periodiek een factuur ontvangen van Edelmetaal Beheer Nederland. De opslagkosten worden per kwartaal in rekening gebracht aan de hand van de actuele zilverwaarde.
 

Opslagkosten voor btw-vrij zilverBewaarloon
Opslag- en verzekeringskosten in Zurich0,90%
 
Wij berekenen geen inslagkosten, administratiekosten, of andere kosten.
Wij rekenen het scherpste opslagtarief in Nederland.

Minder informatie

Terugkoopgarantie voor btw-vrij zilver

Via onze inkoopwebsite, www.inkoopedelmetaal.nl, kunt u te allen tijde uw zilver weer terugverkopen. Wij hanteren een terugkoopgarantie voor alle formaten zilverbaren die in het douane-entrepot van Edelmetaal Beheer Nederland worden opgeslagen.
 

TerugkoopgarantieBiedgarantie
1 kilogram98%
100 troy ounce98%
1.000 troy ounce98%

Minder informatie

Opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN)

Voor meer informatie over onze partner Edelmetaal Beheer Nederland kunt u de website Edelmetaal Beheer Nederland raadplegen. EBN is opgezet in samenwerking met The Silver Mountain om klanten van The Silver Mountain te voorzien van veilige opslagfaciliteiten. U kunt edelmetaal eenvoudig online aan- en verkopen en daarbij gebruik maken van de beveiligde opslag van EBN.
 
Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest moderne faciliteiten, een allrisk verzekeringspolis bij gerenommeerde verzekeraars waaronder Lloyd's, 100% allocatie principe en ook is onze terugkoopgarantie van toepassing. EBN beschikt over een vergunning van de AFM voor het aanbieden van edelmetaal en de opslag daarvan als beleggingsobject.

Logo Edelmetaal Beheer Nederland (EBN)
Minder informatie