• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

100 Troy ounce zilver baar BTW-vrij Royal Canadian Mint - opslag in Zurich

2.969,00 Per stuk 0,95 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
Levertijd: 3 weken

Dit product is enkel te koop in combinatie met opslag. De 100 troy ounce zilverbaar van de Royal C... Dit product is enkel te koop in combinatie met opslag. De 100 troy ounce zilverbaar van de Royal Canadian Mint bestaat uit 3,11 kilogram puur zilver (99,99%) en kan BTW-vrij gekocht worden in combinatie met opslag in Zürich.  Hier worden de baren vrij van BTW op naam opgeslagen en kunt u eenvoudig, veilig en voordelig zilver kopen en verkopen.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.969,00
Prijs per gram
€ 0,95
Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Smelterij
Royal Canadian Mint

Informatie

Royal Canadian Mint zilverbaar inclusief beveiligde opslag

Deze zilverbaar van 100 troy ounce (3,11 kilogram) is afkomstig van de Royal Canadian Mint, een door de LBMA erkende producent van zilverbaren. De zilverbaren worden opgeslagen in Zürich, Zwitserland. Doordat het zilver niet in Nederland wordt uitgeleverd betaalt u geen BTW over uw aankoop kunt u op deze manier veel goedkoper in zilver investeren.
 
Indien u btw-vrij zilver koopt in de vorm van deze zilver baren dan dient u te kiezen voor de opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Dit is onze exclusieve partner voor de opslag van edelmetaal met beveiligde opslaglocaties in Rotterdam en Zürich. Edelmetaal Beheer Nederland beschikt over een vergunning van de AFM voor het aanbieden van edelmetaal in combinatie met opslag als een beleggingsobject.
 

Opslag in Zwitserland

EBN maakt gebruik van de kluisruimten van LOOMIS, de grootste opslagfaciliteit voor edelmetaal in Europa. In deze streng beveiligde opslag houden veel banken, waaronder Credit Suisse, een voorraad goud en/of zilver aan.
 
The Silver Mountain is voor het aanbieden van haar producten vergunningplichtig ingevolge de Wet op het financieel toezicht en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Dit product is enkel te koop in combinatie met opslag

Kosten btw-vrije zilverbaar Royal Canadian Mint

U kunt de 100 troy ounce zilverbaren aankopen tegen een lage premie boven de zilverprijs. In deze premie zitten alle kosten voor productie, logistiek e.d. verwerkt en tegen deze aankoopprijs wordt een 100 troy ounce zilverbaar opgeslagen op uw naam in een zwaarbeveiligde kluisruimte.
 
Voor de opslag van zilver betaalt u opslagkosten. Deze kosten worden periodiek vooraf in rekening gebracht. Naast de opslagkosten op basis van de gemiddelde (vervangingswaarde) van uw zilver, betaalt u geen andere kosten, dus geen inslag- uitslag- of administratiekosten. De opslagkosten zijn inclusief verzekeringspremie voor een volledig verzekerde opslag van uw zilver baar.
 

Ontwerp Royal Canadian Mint zilverbaar

Aan de bovenkant van de zilverbaar is het logo van de Royal Canadian Mint te zien. Daaronder staat het gewicht van het zilver 100 troy ounce en de puurheid ervan 999.9, welke ingesloten wordt door twee Canadese Maple Leaf symbolen. Alle tekst is zowel opgedrukt in het Engels, als in het Frans, vanwege de tweetalige aard van Canada. Ten slotte staat er aan de onderkant van de voorkant van de zilver baar nog een unieke code die een specifieke baar kan identificeren.


Uitgelicht

  • Grote zilverbaar van 100 troy ounce (3,11 kilogram) puur zilver
  • Geproduceerd door de Royal Canadian Mint
  • Opslag in de grootste opslagfaciliteit voor edelmetalen in Europa


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

Logo Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint

The Royal Canadian Mint produceert alle munten voor het betaalverkeer in Canada. Maar daar houdt het niet op: er worden zilveren, gouden en platina munten gemaakt voor beleggers en verzamelaars – en ook levert Royal Canadian Mint munten aan andere landen.