• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Goudbaar van 10 gram kopen

Koop uw 10 gram goudbaar eenvoudig online bij The Silver Mountain. Wij bieden 10 gram goudbaren aan van diverse gecertificeerde producenten, zoals Pamp Suisse en Umicore. Deze goudbaren worden verkocht tegen een scherpe prijs gebaseerd op de actuele goudprijs.

0 Producten

Goudbaar 10 gram

Bij The Silver Mountain koopt u 10 gram goudbaren van diverse producenten. Alle goudbaren zijn gegarandeerd van echtheid en geslagen in 99,99% puur goud.

Meer informatie

Goudbaar 10 gram kopen

10 gram goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud, hierdoor zijn goudbaren vrijgesteld van btw. U betaalt namelijk geen btw over beleggingsgoud. Dit is van toepassing bij goud dat minimaal voor 99,5% uit puur goud bestaat. De meeste goudbaren bevatten tegenwoordig 99.9% of zelfs 99.99% puur goud.

Goudbaar van 10 gram kopen
Minder informatie

Welke 10 gram goudbaar kopen?

Er zijn diverse erkende producenten over de hele wereld die 10 gram goudbaren produceren. The Silver Mountain verkoopt alleen goudbaren van erkende producenten die LBMA-geaccrediteerd zijn.
 
Dit betekent dat deze producenten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de London Bullion Market Association. De echtheid van de goudbaar is daarmee gegarandeerd. Bovendien weet u zodoende dat u uw 10 gram goudbaar eenvoudig weer kunt verkopen of verhandelen in de toekomst.
 
Daarnaast testen wij alle goudbaren die wij kopen van particulieren op echtheid. Hierdoor garanderen wij dat alle goudbaren die u koopt, gemaakt zijn van echt goud. Goudbaren die wij inkopen van particulieren zijn goedkoper in de aanschaf en zijn vaak wat ouder. Zeker bij oudere goudbaartjes is het niet altijd gebruikelijk dat er een certificaat van echtheid bij zit, aangezien de meeste fabrikanten van goudbaren pas rond 2018 zijn begonnen met het verpakken van de goudbaren in deze certificaten. Oudere goudbaren hebben hetzelfde gewicht en gehalte maar hebben dan niet altijd een certificaat.
 
Ongeacht welke goudbaar u kiest, bij The Silver Mountain bent u gegarandeerd van hoogwaardige goudbaren. Op iedere goudbaar van 10 gram staat het gewicht, het gehalte en de merknaam van de fabrikant weergegeven.

Meer informatie

Keuze uit twaalf verschillende gewichten

Gouden Combibar van 10 x 1 gram

Wilt u geen 10 gram goudbaar kopen, maar liever andere gewichten. Selecteer dan een ander gewicht. U heeft keuze uit twaalf verschillende gewichten, hiermee is het voor iedereen mogelijk om te investeren in fysiek goud. Een veel gekozen alternatief is de goudbaar van 20 gram of die van 5 gram. Wist u dat er ook gouden combibars zijn van 10x 1 gram? Op deze manier kunt u - net als bij een chocoladereep - het goud opdelen in kleine stukjes per 1 gram.
 
Heeft u vragen rondom het investeren in fysiek goud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We hebben ook een kieswijzer opgesteld waar u eenvoudig het verschil kunt zien tussen de verschillende goudbaren.

Minder informatie

10 gram goudbaar verkopen

Wij geven voor al onze 10 gram goudbaren een terugkoopgarantie. Indien u de goudbaar van 10 gram aan ons verkoopt dan betalen wij 98% van de dan geldende goudprijs. Op deze manier bent u zeker van een eenvoudig verkoopproces tegen transparante prijzen.

Minder informatie