• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

5 gram goudbaar kopen

Bij The Silver Mountain koopt u enkel 5 gram goudbaren van erkende producenten, zoals C. Hafner, Umicore en Heraeus. Wij garanderen de echtheid van al het goud dat wij verkopen. Daarnaast hebben wij een terugkoopgarantie op alle goudbaren die u bij ons koopt.

0 Producten

Goudbaar 5 gram

Bij The Silver Mountain koopt u 5 gram goudbaren van diverse producenten. Wij leveren alleen goudbaren van erkende producenten. De meeste goudbaren zijn voorzien van een certificaat van echtheid en een seal. Dit kunt u op de productpagina van de goudbaar terugzien.

Minder informatie

Goudbaar 5 gram kopen

De goudbaar 5 gram is geslagen in 99,99% puur goud, bij The Silver Mountain koopt u altijd goudbaren van erkende producenten.
 
Alle goudbaren die wij inkopen worden zorgvuldig getest op echtheid, met speciale apparatuur. Ook goudbaren zonder certificaat zijn hiermee gegarandeerd van hun authenticiteit, zodat u ook zeker bent dat het gewicht en het gehalte klopt. Op de goudbaren zonder certificaat dient dan ook altijd het gewicht, het gehalte en het gewicht te staan vermeld.
 
De goudbaar van 5 gram heeft een afmeting van 17,7 x 33,1 x 0,6 millimeter. De afmetingen kunnen per producent een klein beetje afwijken, maar het gewicht van 5 gram puur goud is bij ieder product hetzelfde.

Meer informatie


Producenten 5 gram goudbaar

Er zijn diverse erkende producenten over de hele wereld die 5 gram goudbaren maken. De bekendste producenten zijn: 
Bovenstaande producenten zijn allemaal LBMA-geaccrediteerd. Dit betekent dat deze producenten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de London Bullion Market Association.
 
De echtheid van de goudbaar is daarmee gegarandeerd en dit zorgt ervoor dat u de goudbaar eenvoudig in de toekomst kunt verhandelen zonder verdere analyse.

Minder informatie