• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 gram goudbaar kopen bij The Silver Mountain

De kleinste goudbaren van 1 gram koopt u eenvoudig en veilig online bij The Silver Mountain. Wij bieden 1 gram goudbaren aan van de bekende producenten als Umicore en Hafner, maar u kunt ook kiezen voor een goudbaar van een andere erkende smelterij. Deze kleine goudbaren worden meestal verpakt in een blisterverpakking met certificaat van echtheid.

0 Producten

1 gram goudbaar kopen

De 1 gram goudbaren van The Silver Mountain zijn geslagen in 99,99% puur goud. U heeft hierbij keuze uit goudbaren van verschillende erkende smelterijen. Elke 1 gram goudbaar is geslagen in het hoogste gehalte goud en op de goudbaar staat het gewicht en het gehalte weergegeven. Ook is het logo van de smelterij op de goudbaar zichtbaar.

Minder informatie

Een goudbaar van 1 gram goud kopen

De 1 gram goudbaar is het kleinste formaat goudbaar dat geproduceerd wordt. Goudbaren zijn beschikbaar in gewichten van 1 gram oplopend tot 1 kilogram.
 
Goudbaren zijn meestal voordeliger dan gouden munten, doordat de productiekosten van goudbaren in verhouding lager liggen dan bij gouden munten. Hoe groter de goudbaar, hoe lager de productiekosten in verhouding worden.
 
Het is altijd raadzaam om goudbaren te kopen van erkende fabrikanten. Op die manier bent u zeker van het juiste gewicht en gehalte goud. Ook zorgt dit ervoor dat de goudbaar in de toekomst eenvoudig en wereldwijd te verhandelen is.

1 gram goudbaar van The Royal Mint
Meer informatie

 
Een goudbaar van 1 gram heeft twee voordelen ten opzichte van andere goudbaren:

  • Geschikt voor kleine budgetten
  • Makkelijk verkoopbaar
 
De 1 gram goudbaar heeft een standaard afmeting van 15 x 8 x 0,4 millimeter. De dikte van de goudbaar kan verschillen per producent, maar ligt rond de 0,4 millimeter. Het gewicht van 1 gram, is altijd gelijk aan 1 gram puur goud en alle baren zijn geslagen in 99,99% puur goud.
 
Een gram goud is erg klein en is qua formaat te vergelijken met een pinknagel.

Minder informatie

Wat is de goudprijs van 1 gram goud?

De prijs van een goudbaar 1 gram wordt bepaald door de actuele goudprijs.
 
De productiekosten van 1 gram goudbaren ligt altijd hoger dan die van bijvoorbeeld een 20 gram goudbaar. Hierdoor betaalt u in verhouding meer voor een 1 gram goudbaar, dan voor een 20 gram goudbaar.
 
Bij goudbaren is de regel: Hoe groter het gewicht, hoe lager de productiekosten. Daardoor is het verschil tussen de aankoopprijs en actuele goudprijs, ook wel de premie genoemd, het laagst bij grote goudbaren. Het nadeel van grote goudbaren is dat je deze baren niet deels kunt verkopen, dus bent u minder flexibel dan bij kleinere goudbaren.

Minder informatie

Meerdere 1 gram goudbaren kopen

Gouden combibar van 5 x 1 gram

Wilt u meerdere goudbaren van 1 gram kopen? Kies dan voor onze gouden combibars. De gouden combibars zijn beschikbaar in 10x 1 gram, 20x 1 gram en 50x 1 gram. Een combibar valt te vergelijken met een chocoladereep, waarbij het mogelijk is om de goudbaar op te delen in losse baartjes van 1 gram puur goud. Dit is net als bij een chocoladereep af te breken. Deze gouden combibars zijn beschikbaar in 1 gram en in 0,5 gram.
 
De productiekosten van combibars zijn lager dan bij de losse 1 gram goudbaren, waardoor u minder betaalt voor hetzelfde gewicht goud.

Minder informatie

Terugkoopgarantie voor goudbaren 1 gram

Als u uw goudbaar van 1 gram wenst te verkopen, kunnen wij deze met onze terugkoopgarantie altijd van u terugkopen. Wij kopen uw 1 gram goudbaar terug tegen een vaste biedprijs ten opzichte van de op dat moment geldende goudprijs.

Minder informatie

Veelgestelde vragen over 1 gram goudbaren

Waarom 1 gram goud kopen?

Naast dat de 1 gram goudbaar makkelijk verkoopbaar is, heeft deze goudbaar van 1 gram ook de laagste instapprijs voor als u wilt starten met het beleggen in goud. Daarnaast zijn al onze 1 gram goudbaren afkomstig van erkende producenten en zijn de 1 gram goudbaren voorzien van een certificaat van echtheid. Omdat de goudbaren van 1 gram klein van formaat zijn, kunt u deze gemakkelijk veilig bewaren. Wilt u meer weten over goud kopen? Lees dan onze uitgebreide artikelen over goud kopen.

Is de 1 gram de kleinste goudbaar die er is?

Ja. Een 1 gram goudbaar is de kleinste goudbaar die verkrijgbaar commercieel verkrijgbaar is. Zowel bekende producenten als Umicore en Pamp Suisse, als de kleinere producenten geven 1 gram goudbaren uit.

Welke 1 gram goudbaren zijn er te koop?

Er zijn verschillende 1 gram goudbaren te koop van diverse producenten. Populaire LBMA-geaccrediteerde producenten zijn Umicore, C. Hafner, Pamp Suisse en de goudbaren van Britannia. Al deze goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud.

Logo The Silver Mountain Komt u ergens niet uit?

Eén van onze experts helpt u graag telefonische verder. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.