• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Pamp Suisse goudbaren kopen

Alle Pamp Suisse goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud en worden geleverd inclusief een certificaat van echtheid. De verpakking, die dankzij het seal er ook voor zorgt dat het goud in goede conditie blijft, doet dienst als dit certificaat. Alle goudbaren van Pamp Suisse zijn te koop tegen een scherpe prijs gebaseerd op de actuele goudprijs.

0 Producten

Goudbaren Pamp Suisse

De goudbaren van Pamp Suisse zijn afkomstig uit Zwitserland en worden geslagen in 99.99% puur goud. Pamp Suisse is een erkende producent van goudbaren en beschikt over de Good Delivery Status. 
 
Wat aanspreekt bij de goudbaren van Pamp Suisse is het design met Lady Fortuna. Zowel op de goudbaar zelf als bij de verpakking zien we een hele mooie beeltenis van Lady Fortuna, de Romeinse godin van het lot (geluk). Bij de beeltenis wordt Lady Fortuna afgebeeld met een cornucopia, de zogenaamde hoorn des overvloeds. Dit staat symbool voor het positieve effect van het lot, ofwel goed geluk. Zelf is Lady Fortuna geblinddoekt afgebeeld als het ware zonder dat zij invloed heeft op de mate van fortuin.
 
De PAMP-kwaliteit wordt geverifieerd door onafhankelijke beëdigde keurders die zijn geaccrediteerd door het Zwitserse federale bureau voor de controle van edele metalen (Assayer Fondeur).
 
De goudbaren van Pamp Suisse worden geproduceerd met behulp van de hoogste Zwitserse technische vaardigheden in een moderne, ultramoderne raffinaderij - de beste garantie voor consistente kwaliteitsuitmuntendheid.

Minder informatie