• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

25x 1 gram goudbaar Pamp Suisse

2.001,00 Per stuk 80,04 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
Levertijd: 1 - 2 weken

Deze goudbaar bestaat uit 25 kleine goudbaren van ieder 1 gram puur goud (99,99%). De goudbaren zijn geslagen door Pamp Su... Deze goudbaar bestaat uit 25 kleine goudbaren van ieder 1 gram puur goud (99,99%). De goudbaren zijn geslagen door Pamp Suisse en kunnen gemakkelijk van elkaar worden losgebroken en verkocht.
Lees meer

Vergelijkbare producten

  • Bijna uitverkocht
93,00 Op voorraad

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.001,00
Prijs per gram
€ 80,04
Productsoort
Baar
Gehalte
99,99%
Certificaat van echtheid
Ja
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Smelterij
Pamp Suisse

Informatie

Pamp Suisse goudbaar van 25 x 1 gram

De 25 x 1 gram PAMP Suisse goudbaar set vertegenwoordigt een unieke benadering van het investeren in edelmetalen. In tegenstelling tot traditionele goudbaren, biedt deze set de mogelijkheid om fysiek goud in kleinere eenheden te bezitten, wat flexibiliteit en diversificatie brengt. Deze bijzondere uitgave van Pamp Suisse bestaat uit 25 kleine goudbaren van elk 1 gram puur goud (99,99% puur goud). Deze goudbaren kunnen gemakkelijk van elkaar worden losgebroken en hierdoor individueel te verkopen of als ruilmiddel te gebruiken. 
 
Elk van de losse 25 goudbaren is individueel genummerd en voorzien van alle kenmerken van authenticiteit die PAMP Suisse kenmerkt, waaronder het imponerende beeld van Lady Fortuna. Deze combinatie van goudbaren maakt het niet alleen gemakkelijker om te investeren in goud met een beperkter budget, maar ook om in de toekomst stukken van de set afzonderlijk te verkopen, waardoor de verhandelbaarheid wordt vergroot.

Ontwerp van de 25 x 1 gram goudbaar

De voorzijde van elke losse baar toont LADY FORTUNA, de Romeinse godin van het geluk en fortuin, omlijst door haar symbolen - klaprozen, tarwe schoof, de hoorn des overvloeds, kostbare munten en het rad van fortuin. Haar geblinddoekte beeltenis staat voor het onvoorspelbare lot.
 
Aan de achterzijde is elke goudbaar gemarkeerd met het authentieke PAMP-logo, de geboorteplaats van het goud (SUISSE - Zwitserland), zijn specifieke gewicht van 1 g, en zijn onbetwistbare zuiverheid (99,99% - 999.9), belichaamd door de term FINE GOLD. Tot slot wordt elke goudbaar gevalideerd door het opschrift ESSAYEUR FONDEUR, een garantie voor de zuiverheid en echtheid van de baar. Het unieke certificaatnummer, onderaan elke baar, correspondeert met het nummer op de verpakking, dat ook de zuiverheid van het goud, het gewicht van de baar en de officiële handtekening van een erkende essayeur weergeeft.   


Uitgelicht

  • Goudbaar bestaande uit 25 kleine goudbaren van 1 gram puur goud
  • Elke 1 gram goudbaar is voorzien van een eigen certificaat van echtheid
  • Aantrekkelijke terugkoopgarantie gebaseerd op de huidige goudprijs


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

Pamp Suise

Pamp Suisse

Pamp Suisse is een erkende producent van goud, zilver en platinabaren en beschikt over de Good Delivery Status. Wat aanspreekt bij de baren van Pamp Suisse is het design met Lady Fortuna. Zowel op de baar zelf als bij de verpakking staat de mooie beeltenis van Lady Fortuna, de Romeinse godin van het lot (geluk).

De beeltenis wordt Lady Fortuna afgebeeld met een cornucopia, de zogenaamde hoorn des overvloeds. Dit staat symbool voor het positieve effect van het lot, ofwel goed geluk. Zelf is Lady Fortuna geblinddoekt afgebeeld, als het ware zonder dat zij invloed heeft op de mate van fortuin.