• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • 50x 0,5 gram gouden Valcambi CombiBar voorkant
  • 50x 0,5 gram gouden Valcambi CombiBar achterkant

50x 0,5 gram gouden Valcambi CombiBar

2.141,00 Per stuk 85,64 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Minder Meer
9 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 4 weken
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf donderdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 22 juli

Deze gouden Combibar bestaat uit 50 zeer kleine goudbaartjes van 0,5 gram puur goud (99,99%). De kleine goudbaartjes kunne... Deze gouden Combibar bestaat uit 50 zeer kleine goudbaartjes van 0,5 gram puur goud (99,99%). De kleine goudbaartjes kunnen – zonder dat er goud verloren gaat – van elkaar worden losgebroken en individueel worden verkocht. 
Lees meer

Vanaf
Prijs per stuk
5
2.136,00
10
2.131,00

Vergelijkbare producten

Specificaties

valcambi
Verkoopprijs
€ 2.141,00
Prijs per gram
€ 85,64
Gewicht
25 gram
Gehalte
99,9%
Certificaat van echtheid
Ja
Conditie
Nieuw
Smelterij
Valcambi

Informatie

De 50x 0,5 gram gouden Combibar van 99,99% puur goud

De 50 x 0,5 gram combibar is geproduceerd door Valcambi, een LBMA Good Delivery raffinaderij. Deze combibar is in 2020 op de markt gebracht en sindsdien een populaire keuze. Met het gewicht van 0,5 gram per goudbaar is deze 50 x 0,5 gram combibar een goed alternatief om te investeren in kleine coupures goud of de combibaren van één gram.
 
Alle goudbaren die in de combibar zitten bevatten 0,5 gram aan 99,99% puur goud. Het betreft 50 goudbaren van ieder een halve gram, wat resulteert in een totaal gewicht van 25 gram. De 0,5 gram goudbaren kunnen van elkaar worden losgebroken, zonder dat hierbij goud verloren gaat. Tevens heeft u hiermee de mogelijkheid om de combibar in delen te verkopen.
 
De 50 x 0,5 gram gouden combibar wordt veilig verpakt in een beschermhoes die tevens dient als certificaat van echtheid. Aan de voorzijde van deze hoes vindt u de aanduiding van het goudgewicht en de zuiverheid, Au 999,9, samen met verscheidene vertalingen voor het woord 'goud'. Op de achterzijde wordt de authenticiteit gewaarborgd door vermelding van de producentnaam, het soort edelmetaal en het goudgehalte.

Gouden combibars met Good Delivery Status

Wij leveren de 50 x 0,5 gram gouden Combibar van diverse LBMA Good Delivery raffinaderijen zoals Valcambi. De 50 x 0,5 gram combibar wordt wereldwijd erkend en is hierdoor gemakkelijk verhandelbaar. U heeft de mogelijkheid om de goudstaven individueel of de gehele gouden Combibar als één geheel te verhandelen en/of te verkopen.
 
Naast de 50x 0,5 gram gouden CombiBar hebben wij diverse andere maten CombiBars is ons assortiment.


Uitgelicht

  • Combibar met 50 goudbaren van 0,5 gram puur goud 99,99%
  • Afkomstig van diverse LBMA Good Delivery raffinaderijen
  • Geleverd met echtheidscertificaat 
Foto’s zijn ter indicatie. Deze gouden combibars zijn afkomstig van Valcambi of andere erkende producenten.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

valcambi

Valcambi

Valcambi is een Zwitsere producent van goudbaren en zilverbaren. De producent is vooral bekend geworden door de combibars, goudbaren in diverse formaten van bijvoorbeeld 20x 1 gram en 10x 1 gram waarbij de baartjes als chocoladerepen afgebroken kunnen worden. Hierdoor is het goud in stukjes van 1 gram puur goud eenvoudig te verhandelen.

Alle goudbaren zijn voorzien van een stempel met daarop het logo van de producent, het gewicht en een aanduiding van het gehalte 99,9% puur goud. Uiteraard is ook Valcambi een erkende producent die beschikt over de Good Delivery Status. Daardoor zijn goudbaren van Valcambi wereldwijd goed verhandelbaar en geaccepteerd.