• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht
  • Pre-owned

25x 1 gram gouden Maple Leaf

2.066,00 Per stuk 82,64 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
3 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Gouden Maple Leaf munten zijn geslagen in 99,99% puur goud. De gouden Maple Leaf munt is één van de zuiverst... Gouden Maple Leaf munten zijn geslagen in 99,99% puur goud. De gouden Maple Leaf munt is één van de zuiverste gouden beleggingsmunten en wordt uitgegeven door de Royal Canadian Mint in Canada. Door het hoge gehalte is deze munt erg populair onder investeerders in fysiek goud.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.066,00
Prijs per gram
€ 82,64
Productsoort
Munt
Munt
25 gram
Gehalte
99,99%
Jaar van uitgave
Divers
Munthuis
Royal Canadian Mint

Informatie

25x 1 gram gouden Maple Leaf (99,99%)

De gouden Maple Leaf munten zijn wereldwijd bekende beleggingsmunten. Elke gouden Maple Leaf munt bevat 99,99% puur goud. De munten worden geslagen door de Royal Canadian Mint te Canada. Op de voorzijde van deze gouden munten is een beeltenis van een esdoornblad (Maple Leaf) afgebeeld en op de achterzijde is een beeltenis van Queen Elizabeth II weergegeven.

Gouden Maple Leaf in blisterverpakking per 25 stuks

Deze blisterverpakking bevat 25x1 gram gouden Maple Leaf munten. In totaal 25 gram puur goud. De Royal Canadian Mint garandeert dat elke munt tenminste 99,99% goud bevat. Iedere gouden munt heeft een eigen serienummer. Een certificaat is op de totale verpakking weergegeven.
 

Ontwerp gouden Maple Leaf van 1 gram

Op de voorkant van de gouden Maple Leaf van 1 gram is een esdoornblad afgebeeld, de Maple Leaf. Dit blad is het symbool van Canada. Op deze zijde van de munt zijn ook diverse inscripties toegevoegd, zoals het land van uitgifte, het goudgehalte, het materiaal en het gewicht van de munt.
 
Op de achterkant van deze munt is een beeltenis van Koningin Elizabeth II te vinden. Ook op de munt zijn inscripties toegevoegd, zoals de naam van de vorstin, de nominale waarde en het jaar van uitgifte.  


Uitgelicht

  • Gouden Maple Leaf munten van 1 gram
  • Te koop in blisterverpakking met 25 gouden munten
  • Uitgeven door The Royal Canadian Mint


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

Logo Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint

The Royal Canadian Mint produceert alle munten voor het betaalverkeer in Canada. Maar daar houdt het niet op: er worden zilveren, gouden en platina munten gemaakt voor beleggers en verzamelaars – en ook levert Royal Canadian Mint munten aan andere landen.