• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Zilveren Kangaroo kopen

De zilveren Kangaroo koopt u eenvoudig en veilig online bij The Silver Mountain. Deze bekende beleggingsmunt van The Perth Mint wordt geslagen in 99,99% puur zilver. Zilveren munten kopen is een voordelige manier om in zilver te beleggen.

0 Producten

Zilveren Kangaroo munten

Eind augustus 2015 introduceerde de Perth Mint uit Australië de 1 troy ounce zilver Kangaroo. Deze munt wordt geslagen in 31,103 gram puur zilver (99,99%). De Perth Mint is het meest bekende munthuis uit Australië waar ook andere zilveren munten worden geslagen, zoals de Kookaburra, Koala en Lunar munten. Met de zilveren Kangaroo kwam er een beleggingsmunt in zilver die in grote aantallen werd geslagen en even gunstig is geprijsd als beleggingsmunten van andere landen. De Kangaroo munten worden tevens in goud en platina uitgegeven.

Minder informatie

Zilveren munt Kangaroo kopen

De zilveren Kangaroo munt beschikt over de status van wettig betaalmiddel in Australië, met een face value van AUD $1.00. Net als de andere zilveren munten wordt deze Kangaroo munt verhandeld onder de margeregeling. Hierdoor is de munt te koop tegen een gunstige prijs.
 
The Perth Mint geeft de zilveren Kangaroo munten uit in tubes per 25 stuks, waarbij 10 tubes worden verpakt in een monsterbox. Hierbij heeft het munthuis dus gekozen voor een kleiner formaat monsterbox met 250 munten, in plaats van de gebruikelijke 500 munten. Bij bestellingen die 250 stuks zilveren Kangaroo munten bevatten ontvangt u deze munten automatisch in de oorspronkelijke Monsterbox. Het gewicht van een dergelijke box komt overeen met ongeveer 8 kilogram. Daarnaast is het mogelijk om de zilveren Kangaroo munten te kopen per tubes met daarin 25 stuks.

Zilveren Kangaroo van 1 troy ounce
Minder informatie

Ontwerp Kangaroo zilveren munt

Op de voorzijde van de zilveren kangaroo munt is een vergelijkbaar design gebruikt als bij de populaire gouden 1990 Kangaroo munt, ook wel de gouden Nugget genoemd, met op de voorzijde een grote afbeelding van een kangoeroe. Op de achterzijde van de munt is de beeltenis van Queen Elizabeth II of King Charles III weergegeven.
 
De zilveren kangaroo munt heeft ieder jaar hetzelfde design, de gouden kangaroo heeft echter wel ieder jaar een ander design. Het design van deze munten staat volledig in het teken van de kangoeroe, het nationale dier van Australië.
 
De zilveren Kangaroo munten beschikken over een veiligheidsembleem. Dit embleem is echter enkel waar te nemen onder een vergrootglas is geplaatst bij de eerste A van Australia, de tekst die op de achterzijde van de munt staat.

Minder informatie