• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Pre-owned

1 troy ounce zilveren Kangaroo munt voorgaande jaargangen

32,80 Per stuk 1,05 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
1.263 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De zilveren 1 troy ounce Kangaroo munt is geslagen in 99,99% puur zilver en afkomstig van The Perth Mint uit Australië. De... De zilveren 1 troy ounce Kangaroo munt is geslagen in 99,99% puur zilver en afkomstig van The Perth Mint uit Australië. Deze zilveren munt - in 2015 geïntroduceerd als tegenhanger van de gouden variant - is een wereldwijd populaire en scherp geprijsd beleggingsmunt. 
Lees meer

Vanaf
Prijs per stuk
100
32,70
250
32,60
500
32,50
1000
32,40

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 32,80
Prijs per gram
€ 1,05
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,99%
Jaar van uitgave
Divers
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Zilveren Kangaroo munt van 1 troy ounce

Eind augustus 2015 introduceerde The Perth Mint uit Australië de 1 troy ounce zilver Kangaroo als tegenhanger van de al jaren populaire gouden Kangaroo munt. In tegenstelling tot de gouden Kangaroo munten, hebben de zilveren Kangaroo munten elk jaar hetzelfde ontwerp gebaseerd op het originele ontwerp van de Australian Nugget uit 1990. 
 
Deze zilveren Kangaroo munten uit voorgaande jaargangen worden ingekocht van particulieren, maar door ons altijd gecontroleerd op echtheid en kwaliteit.
 
De zilveren Kangaroo munten hebben de status van wettig betaalmiddel in Australië en hebben een nominale waarde van 1 Australische dollar. Hierdoor kan de zilveren Kangaroo munt – net zoals de andere beleggingsmunten – worden verhandeld onder de margeregeling en is de munt te koop tegen een gunstige prijs.

Ontwerp zilveren Kangaroo munt van 1 troy ounce


Voorzijde

Op de voorkant van de munt staat een rennende kangoeroe, dit ontwerp is vergelijkbaar met heet ontwerp van de originele gouden munt uit 1990, ook wel de gouden Nugget genoemd. Op de rand zijn de woorden AUSTRALIAN KANGAROO, de P van The Perth Mint, het jaar van uitgifte en het zilvergehalte 1 oz 9999 SILVER te vinden.


Achterzijde

Op de achterkant van de zilveren Kangaroo munt is een beeltenis van koningin Elizabeth II – ontworpen door Jody Clark – te vinden. Op de munt staat de naam van de vorstin ELIZABETH II benoemd, maar ook het land van uitgifte AUSTRALIA en de nominale waarde 1 DOLLAR. De zilveren Kangaroo munten beschikken over een veiligheidsembleem, te vinden bij de eerste A bij Australia.

Terugkoopgarantie op zilveren munten

Indien u op termijn uw zilveren Kangaroo munten weer wenst te verkopen, kunnen wij deze munten middels onze terugkoopgarantie van u terugkopen. Wij werken met een biedprijs gebaseerd op de dan geldende zilverprijs en het gewicht van de zilveren munten. 
 
Voor de meest actuele biedprijzen kunt u terecht op de site van onze zusteronderneming Inkoop Edelmetaal. Hier kunt u op elk gewenst moment uw zilveren munten verkopen, ongeachte de hoeveelheid zilver dat u wilt verkopen en de hoogte van de zilverprijs. 


Uitgelicht

  • Beroemde zilveren beleggingsmunt uit diverse jaargangen
  • Ontwerp gebaseerd op de originele gouden Nugget uit 1990
  • Geslagen in het hoge zilvergehalte van 99,99% puur zilver
De getoonde afbeeldingen gelden ter indicatie. Wij leveren munten van diverse jaargangen.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.