• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Veilig uw edelmetaal verkopen bij inkoopedelmetaal.nl

U kunt bij inkoopedelmetaal.nl terecht voor de verkoop van uw zilver en goud. Inkoop edelmetaal koopt gouden en zilveren munten en baren in tegen de beste prijs van Nederland. Alle biedprijzen zijn gebaseerd op de huidige goud- en zilverprijs en worden automatisch elke paar minuten aangepast aan de actuele koersen.

Transparante prijzen en verkoopvoorwaarden

Op inkoopedelmetaal.nl ziet u per product een prijs staan. Dit is de prijs die aan u wordt uitbetaald. Er worden geen kosten in mindering gebracht anders dan de eventuele verzendkosten als u het pakket bij u laat ophalen. Deze kosten worden ook getoond tijdens het verkoopproces. Zodra u de verkooporder heeft geplaatst, ligt deze prijs vast en ook als daarna de koers sterk stijgt of daalt zal dat nooit van invloed zijn op de overeengekomen prijs.

Verkoop uw goud, zilver en platina in 4 simpele stappen

1. Selecteer uw producten
U kunt alle munten en baren die wij inkopen terugvinden op onze website.

2. Kies afwikkelmethode
Kies uit afleveren bij een servicepunt of kantoorbezoek.

3. Wij taxeren en controleren
Uw edelmetaal wordt getoetst en gecontroleerd op gewicht en echtheid

4. Uitbetaling binnen 24 uur
We betalen het bedrag doorgaans binnen 24 uur. Per bank of contant.

Terugkoopgarantie

Inkoop Edelmetaal geeft een terugkoopgarantie af voor alle gouden en zilveren baren en munten zoals we die aanbieden. Deze garantie houdt in dat wij uw edelmetaal terugkopen conform een vastgestelde formule, ongeacht de hoogte van de goud en zilverprijs en ongeacht het volume dat u wilt verkopen. Door de schaalvoordelen van Inkoop Edelmetaal zijn wij als enige partij in Nederland in staat om een dergelijke biedgarantie af te geven.
 
CategorieBiedgarantie
Goudbaren98% van de goudprijs
Zilverbaren98% van de zilverprijs
Gouden munten100% van de goudprijs
Zilveren munten107% van de zilverprijs
 
*N.B.: Bovenstaande biedgarantie is van toepassing bij de 1 troy ounce beleggingsmunten.


Meer weten?

Wilt u meer weten over het verkopen van uw edelmetalen? Wij hebben de meest gestelde vragen voor u uitgewerkt. U kunt de gehele uitleg over het verkopen van uw edelmetalen vinden op support.thesilvermountain.nl
Verkoop direct uw edelmetalen door hier te klikken.