• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Edelmetaal verkopen

Bij The Silver Mountain kunt u op elk moment uw edelmetaal verkopen. Wij kopen altijd in, ongeacht de huidige goud- of zilverprijs. De verkoop van uw edelmetaal verloopt via onze dochteronderneming, Inkoop Edelmetaal. 
 
Sinds 2009 biedt The Silver Mountain de mogelijkheid om edelmetaal te verkopen. We waren de eerste in de Nederlandse markt met een unieke terugkoopgarantie. 

Veilig uw edelmetaal verkopen bij inkoopedelmetaal.nl

De verkoop van uw edelmetaal wordt afgehandeld door onze dochteronderneming, Inkoop Edelmetaal. Hoewel deze onderneming een eigen website heeft, valt zij volledig onder The Silver Mountain. U wordt geholpen door dezelfde medewerkers en kunt uw edelmetaal afleveren op dezelfde kantoren, of gebruikmaken van onze eigen bezorgservice voor ophalen.

Als best beoordeeld

Dit is waar wij het uiteindelijk voor doen: héél veel tevreden klanten. Zo persoonlijk, eerlijk en betrokken mogelijk.
 
Wij scoren een 4,9 uit de 5 sterren op basis van meer dan 1.250 reviews

Transparante prijzen en verkoopvoorwaarden

Op Inkoop Edelmetaal ziet u voor elk product een uitbetaalprijs. Er worden geen kosten in rekening gebracht, behalve eventuele verzendkosten. Deze kosten worden duidelijk weergegeven tijdens het verkoopproces. Na het plaatsen van uw verkooporder staat de prijs vast, ongeacht eventuele koersschommelingen die daarna optreden.

Uw edelmetaal verkopen in 4 simpele stappen

Bij Inkoop Edelmetaal kunt u terecht voor de verkoop van uw zilver en goud. Wij kopen gouden en zilveren munten en baren in tegen de beste prijzen van Nederland. Onze biedprijzen zijn gebaseerd op de actuele goud- en zilverkoersen en worden automatisch elke paar minuten aangepast aan de meest actuele koers. Het verkopen van uw edelmetaal kan in vier eenvoudige stappen.
 
1. Selecteer uw producten op de website
Alle munten en baren die wij inkopen, kunt u terugvinden op onze website. Kunt u uw product niet vinden? Vul dan ons taxatieformulier in.
 
2. Kies de afwikkelmethode
Kies voor aflevering bij een servicepunt, het laten ophalen met onze eigen bezorgservice of bezoek ons kantoor. 
 
3. Taxatie en controle
Uw edelmetaal wordt getoetst en gecontroleerd op gewicht en echtheid.
 
4. Uitbetaling binnen 24 uur
Wij betalen het bedrag doorgaans binnen 24 uur uit, per bankoverschrijving of contant.

Direct uw edelmetaal verkopen

Het verkopen van uw edelmetaal is eenvoudig en snel geregeld. Op de website van Inkoop Edelmetaal kunt u gemakkelijk filteren op categorie of gebruikmaken van onze zoekfunctie.
 
Na het invullen van uw gegevens, de bezorgmethode en de uitbetalingsmethode, ontvangt u van ons gedetailleerde instructies over het verdere verkoopproces. Indien u gebruikmaakt van onze ophaalservice, kunt u direct een dag en tijd inplannen.

Goud verkopen

Wilt u uw goud verkopen? Maak dan gebruik van de unieke terugkoopgarantie van The Silver Mountain. Bij ons kunt u alle goudbaren en gouden munten afkomstig van LBMA-geaccrediteerde raffinaderijen verkopen. De biedprijzen op onze website zijn gekoppeld aan de meest actuele goudprijs.

Direct uw goud verkopen

Zilver verkopen

Wilt u uw zilver verkopen? Profiteer van de unieke terugkoopgarantie van The Silver Mountain. Wij accepteren zilverbaren en zilveren munten van LBMA-geaccrediteerde raffinaderijen. Onze biedprijzen worden voortdurend bijgewerkt op basis van de actuele zilverkoers, zodat u altijd de beste prijs ontvangt.

Direct uw zilver verkopen

Terugkoopgarantie

Inkoop Edelmetaal biedt een terugkoopgarantie voor alle gouden en zilveren baren en munten die wij aanbieden. Deze garantie betekent dat wij uw edelmetaal terugkopen volgens een vastgestelde formule, ongeacht de actuele goud- en zilverprijs en ongeacht het volume dat u wilt verkopen. Dankzij de schaalvoordelen van Inkoop Edelmetaal zijn wij de enige partij in Nederland die een dergelijke biedgarantie kan bieden.
 
Zo bieden wij te allen tijde de onderstaande biedgaranties en kunnen wij - afhankelijk van de marktomstandigheden - onze biedpercentage verhogen:
 
  • 98% van de goudprijs voor goudbaren
  • 95% van de zilverprijs voor zilverbaren
  • 100% van de goudprijs voor gouden munten
  • 107% van de zilverprijs voor zilveren munten
*N.B.: Bovenstaande biedgarantie is van toepassing bij de 1 troy ounce beleggingsmunten.


Meer weten over edelmetaal verkopen?

Wilt u meer weten over het verkopen van uw edelmetalen? Wij hebben de meest gestelde vragen voor u uitgewerkt. U kunt de gehele uitleg over het verkopen van uw edelmetalen vinden op support.thesilvermountain.nl.

Uw veelgestelde vragen over het verkopen van goud en zilver

Hoe werkt het plaatsen van een verkooporder?

Het plaatsen van een verkooporder kan eenvoudig via onze dochteronderneming Inkoop Edelmetaal. U ziet direct welke prijzen wij aan u uitbetalen, deze prijzen zijn gekoppeld aan de meest recente koersen en worden iedere drie minuten ververst. 

 

Het verkopen aan Inkoop Edelmetaal regelt u via onze website door de producten die u wilt verkopen toe te voegen aan uw Verkooporder. Vervolgens kunt u kiezen voor de gewenste betaal- en verzendmethode en krijgt u een e-mail ter bevestiging van uw verkoop. U ontvangt ook direct de instructies voor de verdere afwikkeling van uw transactie.

Wat voor munten of baren kan ik verkopen?

Wij kopen alle gangbare baren en munten die zijn geslagen in goud, zilver, platina of palladium. Inkoop Edelmetaal is een partner van The Silver Mountain en gespecialiseerd in fysiek edelmetaal in de vorm van beleggingsmunten en zilver- en goudbaren.

 

Deze munten of baren zijn afkomstig van erkende producenten. Zo dienen alle goudbaren afkomstig te zijn van een Good Delivery-smelterij. Andere vormen van edelmetaal verhandelen wij niet. Heeft u een munt of baar die niet op onze website staat, maar die u wel wilt verkopen, gebruik dan het taxatieformulier voor een aanvraag.

Is Inkoop Edelmetaal betrouwbaar?

Inkoop Edelmetaal maakt sinds 2009 deel uit van The Silver Mountain. Hoewel wij vanzelfsprekend onze betrouwbaarheid kunnen benadrukken, geven wij er de voorkeur aan dit te onderstrepen aan de hand van meer dan 1.250 beoordelingen, met een gemiddelde score van 9,8 op 10. Dit is een prestatie waar we trots op zijn.