• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Zilveren Philharmoniker munten

De zilveren Philharmoniker is de eerste zilveren bullion munt van Europa. De munt bestaat voor 99,99% uit zilver. De zilveren munten zijn voor het eerst gemaakt in 2008 na het succes van de gouden Philharmoniker.

0 Producten

Zilveren Wiener Philharmoniker munten

De zilveren Philharmoniker munt werd in 2008 geïntroduceerd door de Munze Ostenreich uit Oostenrijk. De munt is geslagen in 99,9% puur zilver en is populair bij Europese beleggers in fysiek zilver. De zilveren Philharmoniker munt wordt per 20 stuks verpakt in een beschermende tube. Opvallend bij de Philharmoniker is de gladde rand, dat is iets wat geen enkele andere zilveren beleggingsmunt heeft.

Minder informatie

Zilveren Philharmoniker kopen

De zilveren Wiener Philharmoniker munt is vernoemd naar het wereldberoemde Wiener Philharmoniker orkest uit Oostenrijk.
 
Bijzonder aan deze munt is dat de rand van de munt niet geribbeld, maar glad is. Waar de meeste zilveren munten een geribbelde zijkant hebben, is er bij de Philharmoniker voor gekozen om deze glad te houden. Daarnaast heeft de munt slechts een diameter van 37 millimeter en een dikte van 3,2 millimeter.

Meer informatie

Monsterbox zilveren Philharmoniker munten

De zilveren Philharmoniker munt wordt per 500 zilveren troy ounce munten geleverd in een monsterbox.
 
Een monsterbox is goed voor ruim 15,5 kilo puur zilver en bestaat uit 25 tubes met 20 zilveren Philharmoniker munten van 1 troy ounce. Deze monsterbox is extra scherp geprijsd en komt rechtstreeks verzegeld van het munthuis. Dit is een voordelige manier van zilver kopen.

Monsterbox zilveren Philharmoniker
Minder informatie

Ontwerp Wiener Philharmoniker

Het design van de munten komt overeen met de gouden Philharmoniker munten, ook zijn er enkele aanvullingen toegebracht.
 
De voorzijde van de zilveren Philharmoniker munt toont het prachtige ontwerp van een boeket van Filharmonisch instrumenten met het woord "Silber”. De achterzijde van de zilveren Philharmoniker draagt het opschrift "1 Unze Feinsilber", of "1 ounce puur zilver," onder het "Groot-Pipe Organ" van Wenen, de gouden Concert Hall, de thuisbasis van de Philharmonic.

Minder informatie

Philharmoniker zilveren munt verkopen

De zilveren Philharmoniker verkopen doet u gemakkelijk en snel bij The Silver Mountain. Alle Wiener Philharmoniker munten die u bij ons koopt, hebben een terugkoopgarantie. Dit betekent dat wij uw Philharmoniker munten altijd weer terugkopen tegen de actuele zilverkoers van dat moment. Voor de 1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt bieden wij 109% van de actuele zilverprijs.

Zilveren munten Wiener Philharmoniker
Minder informatie