• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

500 gram goudbaren kopen

Goudbaar 500 gram kopen

Wij bieden diverse 500 gram goudbaren aan van LMBA-goedgekeurde fabrikanten. Deze goudbaren voldoen aan de hoogste mogelijke standaard en strenge eisen van productie. Wereldwijde bekende leveranciers zijn Umicore en C. Hafner. Deze goudbaren zijn geschikt als belegging en wereldwijd goed verhandelbaar.

0 Producten

500 gram goudbaar kopen

De 500 gram goudbaar is geslagen in 99,99% puur goud en deze goudbaren worden geleverd met certificaat van echtheid. Wij leveren nieuw gegoten goudbaren van producenten zoals Umicore en C. Hafner
 
Alle 500 gram goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud en worden geleverd met een echtheidscertificaat. Met de aankoop van een goudbaar van 500 gram investeer je voordelig in fysiek goud. De goudbaar heeft een lage premie (verschil tussen aankoopprijs en goudprijs), daarom kiezen veel beleggers voor dit gewicht.

C. Hafner goudbaar van 500 gram
Minder informatie

Goudbaar van LBMA-geaccrediteerde producent

Om te garanderen dat uw goudbaar 500 gram authentiek is, verkopen wij uitsluitend goudbaren van LMBA-goedgekeurde producenten. LBMA staat voor London Bullion Market Association.
 
De LBMA is verantwoordelijk voor de regulering van de goudmarkt in Londen, de belangrijkste internationale beurs voor edelmetaal. Door het LBMA-certificaat zijn goudbaren overal ter wereld, zonder analyse, te verhandelen. U bent ervan verzekerd dat de goudbaren voldoen aan de hoogste mogelijke standaard en strenge eisen in de productie.

Minder informatie

Opslag 500 gram goudbaar

De meeste klanten die een 500 gram goudbaar kopen, kiezen voor opslag. Hiermee ligt uw goudbaar veilig en verzekerd op uw naam geregistreerd opgeslagen bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. U hebt daarbij de keuze om uw goud in Nederland of Zwitserland op te slaan. Het opslaan van edelmetaal bieden wij aan onder vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten).
 
Indien u de 500 gram goudbaar wilt aanschaffen in combinatie met opslag, kunt u bij het afrekenen kiezen voor opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland.

Edelmetaal Beheer Nederland
Meer informatie

Goudbaar 500 gram verkopen

Wanneer u uw goudbaar 500 gram bij The Silver Mountain koopt, krijgt u een unieke terugkoopgarantie. Wij kopen uw goudbaar terug tegen 98% van de dan actuele goudkoers.

Minder informatie

Veelgestelde vragen over 500 gram goudbaren

Hoe kan ik mijn goudbaren het beste bewaren?

Er zijn verschillende opties om uw 500 gram goudbaar op een veilige manier te bewaren. Zo kunt u kiezen om uw goud thuis te bewaren in een kluis, maar u kunt er ook voor kiezen om uw goud te bewaren bij een partij gespecialiseerd in het opslaan van edelmetalen. Bij The Silver Mountain werken wij samen onze partner Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). 

 

In dit filmpje geeft onze directeur Rolf van Zanten uitleg over het opslaan van edelmetalen. 

Wanneer wordt een goudbaar gezien als beleggingsgoud?

Een goudbaar wordt in Nederland gezien als beleggingsgoud als deze is geslagen in minimaal 99,5% puur goud. De omschrijving van de Nederlandse belastingdienst is als volgt: “goud in de vorm van staven of plaatjes met een door de goudmarkten aanvaard gewicht, met een zuiverheid van ten minste 995/1.000.” Bron: Belastingdienst.nl

Hoe kan in goudbaren verkopen?

U kunt goudbaren snel en veilig verkopen via Inkoop Edelmetaal. Inkoop Edelmetaal is een zusteronderneming van The Silver Mountain en is gespecialiseerd op het inkopen van goud en zilver van particulieren. Bij elke transactie wordt er gerekend met een vast biedpercentage gebaseerd op de dan geldende goudprijs. Dit zorgt ervoor dat het gelijk duidelijk is welk bedrag u ontvangt voor uw goudbaar. Bij het verkopen van goudbaren zijn er geen voorwaarden verbonden aan de hoeveelheid goudbaren die u wilt verkopen. 

Komt u ergens niet uit?

Eén van onze experts helpt u graag telefonische verder. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.