• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Umicore goudbaren kopen

Wij leveren nieuw gegoten goudbaren van Umicore. Alle nieuw geslagen goudbaren worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking van Umicore. De nieuw gegoten goudbaren zijn standaard voorzien van een certificaat van echtheid. Umicore is een erkende producent met de Good Delivery Status en al deze goudbaren zijn wereldwijd goed verhandelbaar.

0 Producten

Umicore goudbaren kopen

Umicore goudbaren koopt u bij The Silver Mountain tegen de beste prijs. De goudbaren variëren van 1 gram tot en met 1 kilo puur goud. Deze goudbaren of goudstaven zijn geslagen in 99,99% puur goud. Dit is het hoogst mogelijke percentage goud bij goudbaren.

Minder informatie

Goudbaren met een Good Delivery status

Umicore is één van de bekendste en meest respecteerde producenten van goudbaren in Europa. Alle goudbaren van Umicore hebben een Good Delivery status die door de London Bullion Market Association (LBMA) is toegekend. Hierdoor zijn deze goudbaren wereldwijd verhandelbaar, zonder verdere analyse van de goudbaren.
 
De Good Delivery status wordt toegekend aan bedrijven waar is aangetoond dat de zuiverheid van het edelmetaal klopt, de product betrouwbaar is en een duurzaam bedrijf is.

Minder informatie