• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Gouden combibaren kopen

Koop uw gouden combibar eenvoudig en veilig online bij The Silver Mountain. Het idee achter deze gouden combi baren is, dat u niet gelijk een hele goudbaar hoeft te verkopen bij een doorverkoop. De combibaren zijn namelijk op te delen in 50 x 0,5 gram, 10 x 1 gram, 20 x 1 gram, 50 x 1 gram of 100 x 1 gram puur goud. Alle combi baren zijn geslagen in 99,99% puur goud en beschikken over de Good Delivery Status bij de LBMA, waardoor deze wereldwijd zonder analyse verhandelbaar zijn.

0 Producten

Gouden combibar kopen

Combibars zijn goudbaren in kleine coupures die op een slimme, goedkope manier worden geproduceerd. Eind 2011 is dit concept - vergelijkbaar met een chocoladereep - geïntroduceerd: de goudbaar is namelijk af te breken in kleine stukken van ieder 1 of 0,5 gram puur goud. Daar waar reguliere goudbaartjes van 1 gram erg duur zijn, is de gouden combibar een uitstekend en aanzienlijk goedkoper alternatief.
 
Deze combibars zijn beschikbaar in verschillende formaten en stellen u in staat om eenvoudig per gram goud te handelen. Ieder goudbaartje is voorzien van een opdruk met het logo van de producent, het gewicht en het gehalte goud.

Minder informatie

Waarom zou u gouden combibars kopen?

Combinatie van goudbaren

De combi goudbaren zijn slechts 3% duurder dan een gouden Maple Leaf. Het voordeel van deze goudbaar is de optimale flexibiliteit. U kunt namelijk stukjes goudbaren afbreken en dit bijvoorbeeld gebruiken als ruilmiddel in een noodscenario. Ook is de verkoop van combibars een stuk flexibeler, doordat u zelf kan bepalen hoeveel u wilt verkopen.
 
Combibars geven meer flexibiliteit, omdat er een laag gewicht aan goud verkocht kan worden, de hele baar hoeft niet in één keer te worden verkocht. Tevens is deze manier van goud kopen goedkoper, dan wanneer u meerdere kleinere baren koopt van 1 gram. De productiekosten van een combibar liggen namelijk lager dan de productiekosten van losse baren. Hierdoor wordt het verschil tussen de goudprijs en de verkoopprijs, de spread, kleiner en krijgt u dus meer goud voor uw geld.

Minder informatie

Hoeveel goudbaren moet ik kopen?

Bij de aanschaf van kleinere goudbaren is het een stuk goedkoper om één gouden combibar van 50 x1 gram aan te schaffen, dan dat u 50 goudbaren van 1 gram koopt. Dit kan al snel honderden euro’s schelen in de aanschaf. Net al bij andere goudbaren, is de regel: “Hoe groter de goudbaar, hoe lager de productkosten zijn.” Met de gouden Combibars bent u dus goedkoper in aanschaf en bent u nog steeds flexibel bij het verkopen van uw goudbaren.

Minder informatie

Hoe kan ik de combibars verkopen?

Het idee achter de gouden combi baren is, dat u niet gelijk een hele goudbaar hoeft te verkopen bij een doorverkoop. De combi baren zijn namelijk op te delen in 50 x 0,5 gram, 10 x 1 gram, 20 x 1 gram of 50 x 1 gram puur goud. Alle combibars zijn namelijk geslagen in 99,99% puur goud. Alle combi baren beschikken over de Good Delivery Status bij de LBMA, waardoor deze wereldwijd zonder analyse verhandelbaar zijn. Daarnaast is het gemakkelijk om met de hand uw combibars te breken. U hoeft niet meer direct het hele aangeschafte aantal gram goud te verkopen bij een verkoop, een kleinere hoeveelheid is ook mogelijk.

Gouden combibar 100 gram
Minder informatie