• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

10x 1 gram gouden Valcambi CombiBar

834,00 Per stuk 83,40 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
19 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 10 x 1 gram Combibar van Valcambi is geschikt voor klanten die tegen lage kosten kleine coupures goud willen kopen. Dez... De 10 x 1 gram Combibar van Valcambi is geschikt voor klanten die tegen lage kosten kleine coupures goud willen kopen. Deze combibar bevat 10 goudbaren van 1 gram puur goud (99,99%). 
Lees meer

Vanaf
Prijs per stuk
5
833,00
10
832,00
25
831,00

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 834,00
Prijs per gram
€ 83,40
Productsoort
Baar
Gewicht
10 gram
Gehalte
99,99%
Certificaat van echtheid
Ja
Conditie
Nieuw
Smelterij
Valcambi

Informatie

Over de Valcambi 10x 1 gram gouden CombiBar

Deze combibar van 10 goudbaren van ieder 1 gram puur goud (99,99%) is afkomstig van de bekende Zwitserse producent van goud- en zilverbaren: Valcambi. Valcambi goudbaren beschikken over de Good Delivery Status van de LBMA (London Bullion Market Association). Dit zorgt ervoor dat deze baren wereldwijd worden erkend en daardoor eenvoudig, zonder verdere analyse, te verhandelen zijn.

De gouden combibar is wordt geleverd in een beschermde zwarte verpakking. Bij grotere afname adviseren we de aankoop van 20x 1 gram gouden combibar, 50x 1 gram gouden combibar of 100x 1 gram gouden combibar.


Certificaat van echtheid

De Combibar 10 x 1 gram wordt geleverd in een beschermende plastic verpakking waarin de kleine goudbaartjes kunnen worden bewaard. Deze verpakking bevat ook een certificaat van echtheid. Op de voorkant wordt het gewicht en goudgehalte Au 999,9 benoemd en ook wordt het woord goud diverse keren vertaald. De achterkant van de verpakking dient als certificaat van echtheid. Hierop staat de naam van de producent, het type edelmetaal en het goudgehalte. 

Verkopen van een combibar

Deze gouden combibar is vergelijkbaar met een chocoladereep: deze goudbaren zijn namelijk gemakkelijk af te breken in kleine goudbaren van 1 gram puur goud. Net zoals je de stukjes van een chocoladereep van elkaar kan los te breken. Bij het breken van de combibar gaat er geen goud verloren.
 
Door het losbreken van de 1 gram goudbaren is het mogelijk om deze goudbaren van 1 gram los van elkaar te verkopen. Op elke goudbaar staat namelijk ook gewicht, goudgehalte en producent benoemd. Indien u uw combibar wilt verkopen, kunt u er hierdoor voor kiezen om de combibar in één keer te verkopen of in delen.
 
U kunt uw combibar ook aan ons terug verkopen. Wij bieden namelijk met onze terugkoopgarantie altijd de mogelijkheid om de goudbaren die u bij ons koopt aan ons terug te verkopen, ongeacht de hoeveelheid goud dat u wilt verkopen of de dan geldende goudprijs.


Uitgelicht

  • Combibar met 10 individueel los te breken goudbaren van 1 gram
  • Goudbaren geslagen in 99,99% puur goud
  • Geleverd inclusief certificaat van echtheid


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

valcambi

Valcambi

Valcambi is een Zwitsere producent van goudbaren en zilverbaren. De producent is vooral bekend geworden door de combibars, goudbaren in diverse formaten van bijvoorbeeld 20x 1 gram en 10x 1 gram waarbij de baartjes als chocoladerepen afgebroken kunnen worden. Hierdoor is het goud in stukjes van 1 gram puur goud eenvoudig te verhandelen.

Alle goudbaren zijn voorzien van een stempel met daarop het logo van de producent, het gewicht en een aanduiding van het gehalte 99,9% puur goud. Uiteraard is ook Valcambi een erkende producent die beschikt over de Good Delivery Status. Daardoor zijn goudbaren van Valcambi wereldwijd goed verhandelbaar en geaccepteerd.