• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

20x 1 gram gouden Valcambi CombiBar

1.610,00 Per stuk 80,50 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
12 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De gouden combibar 20 x 1 gram bevat 20 gram puur goud met een gehalte van 99,99%. Deze combibar beschikt over de Good Del... De gouden combibar 20 x 1 gram bevat 20 gram puur goud met een gehalte van 99,99%. Deze combibar beschikt over de Good Delivery Status en is hierdoor eenvoudig (in delen) te verhandelen. 
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 1.610,00
Prijs per gram
€ 80,50
Productsoort
Baar
Gewicht
20 gram
Gehalte
99,99%
Certificaat van echtheid
Ja
Conditie
Nieuw
Smelterij
Valcambi

Informatie

Gouden Combibar van 99,99% puur goud

Deze combibar is zeer populair bij beleggers die voor een relatief kleiner bedrag in goud willen investeren. Deze combibar bestaat namelijk uit 20 kleine goudbaren van 1 gram puur goud (99,99%). Deze goudbaren zijn af te breken in kleine stukken van ieder 1 gram puur goud. De stukjes goud kunnen gemakkelijk losgebroken worden en er gaat hierbij geen goud verloren. Door het losbreken van de 20 x 1 gram gouden combibar is het mogelijk om deze goudbaren van 1 gram los van elkaar te verkopen.
 
De productiekosten van een combibar liggen lager dan de productiekosten van losse kleine baren. Hierdoor wordt het verschil tussen de goudprijs en de verkoopprijs, de spread, kleiner en krijgt u dus meer goud voor uw geld. Deze gouden Combibars zijn ook verkrijgbaar in 50x 1 gram gouden combibar of bekijk de andere gewichten van de gouden combibars.
 

Certificaat van echtheid

De Combibar van 20x 1 gram goud wordt veilig geleverd in een beschermende plastic verpakking, die ook als echtheidscertificaat functioneert. Op de voorkant van deze verpakking kunt u het gewicht in goud en het goudgehalte Au 999,9 zien, naast meerdere vertalingen van het woord 'goud'. De achterkant van de verpakking bevestigt de authenticiteit, met vermelding van de naam van de maker, het type edelmetaal en de zuiverheid van het goud.

Diverse erkende leveranciers

De gouden combibars van 20 x 1 gram komen van diverse erkende leveranciers met een accreditatie van de LBMA (London Bullion Market Association), zoals de Zwitserse producent Valcambi. Alle gouden combibars die wij verkopen beschikken dan ook over de Good Delivery Status. Dit betekent dat deze goudbaren internationaal, zonder verdere analyse, eenvoudig verhandelbaar.
 
Daarnaast zijn deze goudbaren ook altijd aan ons terug te verkopen. Wij werken namelijk met een terugkoopgarantie voor alle gouden combibaren die u bij ons inkoopt ongeacht de hoeveelheid goud dat u wilt verkopen en de dan geldende goudprijs. Via onze zusteronderneming Inkoop Edelmetaal bieden wij een vaste biedprijs gebaseerd op de actuele goudprijs. 


Uitgelicht

  • Kleine goudbaren van ieder 99,99% puur goud
  • Individueel verkoopbare goudbaren
  • Geleverd met certificaat van echtheid
Foto’s zijn ter indicatie. Deze gouden combibars zijn afkomstig van Valcambi of andere erkende producenten.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

valcambi

Valcambi

Valcambi is een Zwitsere producent van goudbaren en zilverbaren. De producent is vooral bekend geworden door de combibars, goudbaren in diverse formaten van bijvoorbeeld 20x 1 gram en 10x 1 gram waarbij de baartjes als chocoladerepen afgebroken kunnen worden. Hierdoor is het goud in stukjes van 1 gram puur goud eenvoudig te verhandelen.

Alle goudbaren zijn voorzien van een stempel met daarop het logo van de producent, het gewicht en een aanduiding van het gehalte 99,9% puur goud. Uiteraard is ook Valcambi een erkende producent die beschikt over de Good Delivery Status. Daardoor zijn goudbaren van Valcambi wereldwijd goed verhandelbaar en geaccepteerd.