• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

C. Hafner goudbaar 10x 2 gram SmartPack

1.611,00 Per stuk 80,55 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
Levertijd: 1 - 2 weken

De 10x 2 gram SmartPack wordt nieuw geslagen door C. Hafner en bevat 99,99% puur goud. Dit product is geschikt om tegen re... De 10x 2 gram SmartPack wordt nieuw geslagen door C. Hafner en bevat 99,99% puur goud. Dit product is geschikt om tegen relatief lage kosten kleine coupures goud te kopen. Op de blisterverpakking is het CertiCard ® echtheidscertificaat met een uniek baarnummer te vinden voor iedere goudbaar.
Lees meer

Vergelijkbare producten

  • Bijna uitverkocht
93,00 Op voorraad

Specificaties

Verkoopprijs
€ 1.611,00
Prijs per gram
€ 80,55
Gewicht
20 gram
Gehalte
99,99%
Certificaat van echtheid
Ja
Smelterij
C. Hafner

Informatie

10x 2 gram goudbaar C. Hafner SmartPack met certificaat van echtheid

De 10x 2 gram goudbaar C. Hafner SmartPack is een uniek product van de Duitse producent C. Hafner. De SmartPack bestaat uit 10 goudbaren van ieder 2 gram puur goud (99,99%). Elke goudbaar is los van elkaar te verkopen en bevat eenieder een certificaat van echtheid inclusief een uniek baarnummer. 
 
C. Hafner is gecertificeerd door de London Bullion Market Association (LBMA) en de Smart Pack baren hebben hierdoor een Good Delivery Status. Dit betekent dat een SmartPack wereldwijd zonder verdere analyse verhandeld kan worden. De waarde, de herkomst en kwaliteit van het goud wordt namelijk gegarandeerd door deze Good Delivery Status. 
 

Terugkoopgarantie

The Silver Mountain biedt een unieke terugkoopgarantie op alle producten die u bij ons aanschaft. Dit betekent dat u ervan verzekerd bent dat u de goudbaren altijd weer kunt verkopen tegen een eerlijke prijs.

Ontwerp SmartPack van C. Hafner

De voorzijde van de goudbaar is voorzien van een hologram. Dit hologram is een beveiligingsmaatregel om de echtheid van de goudbaar te garanderen. Verder staat de naam en het embleem van de fabrikant C. HAFNER, evenals het jaar van oprichting 1850 van de fabrikant en het land van herkomst GERMANY. Ook het gewicht van 2 gram FEINGOLD en het goudgehalte 999.9 staan benoemd. De goudbaar is verpakt in een plastic blisterkaart. Deze blisterkaart dient tevens als certificaat van echtheid.
 
Op de achterkant van de goudbaar zelf staat het certificaatnummer van de C. Hafner goudbaar. De achterzijde van de blisterverpakking is voorzien van een hologram. Dit hologram is een beveiligingsmaatregel om de echtheid van de verpakking te garanderen.
 

LBMA-geaccrediteerde producent C. Hafner

Al meer dan 160 jaar staat het Duitse familiebedrijf C. Hafner bekend om zijn uitmuntend vakmanschap en superieure kwaliteit. Wat C. Hafner onderscheidt van andere aanbieders en producenten van edelmetalen, is de volledige controle over het eigen productieproces. Als raffinaderij gespecialiseerd in goud en zilver, committeert C. Hafner zich aan het gebruik van enkel secundaire materialen, met een sterke focus op duurzaamheid zowel in hun productaanbod als in het productieproces zelf.


Uitgelicht

  • 10 individuele losse goudbaren van 2 gram met certificaat van echtheid
  • Goudbaren geslagen in 99,99% puur goud
  • Lagere productkosten dan losse goudbaartjes
  • LBMA-geaccrediteerde producent


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

CHafner

C. Hafner

C. Hafner is een LBMA-geaccrediteerde producent met de Good Delivery Status. Al deze goudbaren zijn wereldwijd goed verhandelbaar. De goudbaren worden verkocht met 0% btw als beleggingsgoud. De baren zijn leverbaar vanaf 1 gram tot en met 1 kilogram en geslagen in 99,99% puur goud.