• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Aanbieding

50x 1 gram gouden CombiBar

Origineel: 3.780,00
3.770,00 Per stuk 75,40 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.


Geldig tot en met: 16 juni 2024
Minder Meer
18 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De gouden combibar van 50 x 1 gram bevat 50 goudbaartjes die eenieder 1 gram puur goud (99,99%) bevatten. De combibar gele... De gouden combibar van 50 x 1 gram bevat 50 goudbaartjes die eenieder 1 gram puur goud (99,99%) bevatten. De combibar geleverd in beschermende blisterverpakking met certificaat van echtheid. De kleine goudbaartjes kunnen – zonder dat er goud verloren gaat – van elkaar worden losgebroken en individueel worden verkocht.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 3.770,00
Prijs per gram
€ 75,40
Productsoort
Baar
Gewicht
50 gram
Gehalte
99,99%
Certificaat van echtheid
Ja
Smelterij
Valcambi

Informatie

50x 1 gram gouden CombiBar met certificaat van echtheid

De zogenaamde combibars zijn goudbaren waarvan een deel kan worden afgebroken, net als chocoladerepen. Hierdoor worden deze goudbaren een stuk makkelijker verhandelbaar. Deze goudbaar bestaat uit 50 goudbaartjes van 1 gram puur goud (99,99%).
 
De stukjes goud kunnen gemakkelijk losgebroken worden. Er gaat hierbij geen goud verloren. Het idee achter deze goudbaren is dat men niet meer direct het aangeschafte aantal gram goud dient te verkopen bij een doorverkoop, maar dat dit ook mogelijk is in een kleinere hoeveelheid per transactie.
 

LBMA gecertificeerde leverancier

Wij leveren gouden combibars van Valcambi. De producent die de gouden combibars van 50x 1 gram levert, beschikt over de Good Delivery Status bij de LBMA en derhalve zijn deze goudbaren wereldwijd zonder analyse verhandelbaar.


CombiBars in overige gewichten

Wij leveren diverse varianten van de CombiBar. Zo hebben wij ook een 50x 0,5 gram gouden Valcambi ComiBar en een 100x 1 gram gouden Valcambi CombiBar in ons assortiment.

Goud als ruilmiddel

De Combi baren zijn ideaal om in kleine coupures goud te kunnen handelen. Iedere goudbaar is los verhandelbaar en op iedere goudbaar staat het gewicht (1 gram goud) vermeld en het logo van de producent. Hierdoor is het voor de losgebroken goudbaren nog steeds duidelijk wat de herkomst van het goud is. 

Door het kiezen voor een kiezen voor een combibar van 50 x 1 gram in plaats van een ‘normale’ goudbaar van 50 gram, geeft u uzelf de keuze in welke hoeveelheid u uw goud in de toekomst zou willen verhandelen. Een combibar geeft de keuzevrijheid om deze in delen te verkopen in plaats van het verkopen van de gehele goudbaar. Kleine hoeveelheden goud, zoals een gouden combibar, worden dan ook vaak als ruilmiddel gezien.  


Uitgelicht

  • Goudbaar van 50 gram puur goud (99,99%)
  • Bestaat uit 50 individueel verkoopbare goudbaartjes van 1 gram
  • Geleverd inclusief certificaat van echtheid in de verpakking
  • Afkomstig van Valcambi met een Good Delivery Status


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

valcambi

Valcambi

Valcambi is een Zwitsere producent van goudbaren en zilverbaren. De producent is vooral bekend geworden door de combibars, goudbaren in diverse formaten van bijvoorbeeld 20x 1 gram en 10x 1 gram waarbij de baartjes als chocoladerepen afgebroken kunnen worden. Hierdoor is het goud in stukjes van 1 gram puur goud eenvoudig te verhandelen.

Alle goudbaren zijn voorzien van een stempel met daarop het logo van de producent, het gewicht en een aanduiding van het gehalte 99,9% puur goud. Uiteraard is ook Valcambi een erkende producent die beschikt over de Good Delivery Status. Daardoor zijn goudbaren van Valcambi wereldwijd goed verhandelbaar en geaccepteerd.