• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

100x 1 gram gouden CombiBar

7.411,00 Per stuk 74,11 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
3 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De 100 x 1 gram gouden combibar is de grootste combibar uit onze collectie. Deze goudbaar bestaat uit 100 kleine baren van... De 100 x 1 gram gouden combibar is de grootste combibar uit onze collectie. Deze goudbaar bestaat uit 100 kleine baren van 99,99% puur goud. Combibars zijn geschikt voor klanten die tegen lage kosten kleine coupures goudbaren willen kopen. De goudbaren van 1 gram kunnen – zonder dat er goud verloren gaat – van elkaar los worden gebroken. 
Lees meer

Vanaf
Prijs per stuk
5
7.406,00
10
7.401,00

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 7.411,00
Prijs per gram
€ 74,11
Productsoort
Baar
Gewicht
100 gram
Gehalte
99,99%
Certificaat van echtheid
Ja
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Smelterij
Valcambi

Informatie

100 gram gouden Combibar met certificaat van echtheid

De zogenaamde CombiBars zijn goudbaren waarvan delen kunnen worden afgebroken (net als chocoladerepen). Dit maakt deze goudbaren een stuk makkelijker te verhandelen. Deze Valcambi 100 gram goudbaar combineert de voordelen van een grote baar met de flexibiliteit van het kopen van meerdere kleinere 1 gram baren. Deze goudbaar wordt als één stuk aangeboden in een verzegelde verpakking die het gewicht en de authenticiteit van de baar vermeldt. 
 
Mocht u ooit een deel (of delen) van uw reep moeten ruilen, dan kunt u dit eenvoudig doen door kleinere staven op te splitsen in eenheden van exact 1 gram dankzij het 10 x 10 rasterontwerp. Bij het breken van de combibar gaat er geen goud verloren. 
 

Good Delivery status

De producenten van de 100x 1 gram gouden combibar hebben de Good Delivery Status met de LBMA en daarom kunnen deze goudbaren zonder analyse wereldwijd worden verhandeld. De verpakking dient ter indicatie, wij leveren zowel goudbaren van Valcambi als van o.a. Heimerle en Meule.

Investeren in gouden combibars als ruilmiddel

Combibars bieden een ongeëvenaard flexibiliteit in de goudmarkt. Deze innovatieve goudbaren maken het mogelijk om uw investeringen naar behoefte aan te passen - u kunt slechts een kleine hoeveelheid goud verkopen in plaats van de gehele goudbaar. Door het losbreken van de 1 gram goudbaren is het mogelijk om deze goudbaren van 1 gram los van elkaar te verkopen. 
 
Op elke losse goudbaar van 1 gram staat daarnaast gewicht, goudgehalte en producent benoemd. Hierdoor is het voor de losgebroken goudbaren nog steeds duidelijk wat de herkomst van het goud is. 
 
Tevens is deze manier van goud kopen goedkoper, dan wanneer u meerdere kleinere baren koopt van 1 gram. De productiekosten van een combibar liggen namelijk lager dan de productiekosten van losse baren. Hierdoor wordt het verschil tussen de goudprijs en de verkoopprijs, de spread, kleiner en krijgt u dus meer goud voor uw geld. Een kleinere spread betekent dat u verhoudingsgewijs meer goud voor uw geld krijgt


Uitgelicht

  • 100 kleine goudbaartjes van 1 gram puur goud
  • Geleverd met certificaat van echtheid
  • Geschikt voor beleggers in goud
  • Lagere productiekosten dan reguliere kleine goudbaren
Foto’s zijn ter indicatie. Deze gouden combibars zijn afkomstig van Valcambi of andere erkende producenten. 


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

valcambi

Valcambi

Valcambi is een Zwitsere producent van goudbaren en zilverbaren. De producent is vooral bekend geworden door de combibars, goudbaren in diverse formaten van bijvoorbeeld 20x 1 gram en 10x 1 gram waarbij de baartjes als chocoladerepen afgebroken kunnen worden. Hierdoor is het goud in stukjes van 1 gram puur goud eenvoudig te verhandelen.

Alle goudbaren zijn voorzien van een stempel met daarop het logo van de producent, het gewicht en een aanduiding van het gehalte 99,9% puur goud. Uiteraard is ook Valcambi een erkende producent die beschikt over de Good Delivery Status. Daardoor zijn goudbaren van Valcambi wereldwijd goed verhandelbaar en geaccepteerd.