• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

5x 1 gram gouden Valcambi CombiBar

445,00 Per stuk 89,00 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
16 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De Valcambi 5 x 1 gram combibar bestaat uit 5 kleine goudbaren die gemakkelijk van elkaar los zijn te breken. De gouden co... De Valcambi 5 x 1 gram combibar bestaat uit 5 kleine goudbaren die gemakkelijk van elkaar los zijn te breken. De gouden combi baren van Valcambi beschikken over de Good Delivery Status en zijn wereldwijd goed verhandelbaar.
Lees meer

Vanaf
Prijs per stuk
5
444,00
10
443,00
25
442,00

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 445,00
Prijs per gram
€ 89,00
Gewicht
5 gram
Gehalte
99,99%
Certificaat van echtheid
Ja
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Smelterij
Valcambi

Informatie

5x 1 gram gouden Combibar van 99,99% puur goud

De Valcambi Combibar is zeer geschikt voor investeerders die in meerdere kleine hoeveelheden goud willen investeren. De combibar bestaat uit 5 gram puur goud dat onderverdeeld is in kleine goudbaartjes van ieder 1 gram puur goud.
 
Combibars geven meer flexibiliteit, omdat er een laag gewicht aan goud verkocht kan worden, de hele baar hoeft niet in één keer te worden verkocht. Tevens is deze manier van goud kopen goedkoper, dan wanneer u meerdere kleinere baren koopt van 1 gram. De productiekosten van een combibar liggen namelijk lager dan de productiekosten van losse baren. Hierdoor wordt het verschil tussen de goudprijs en de verkoopprijs, de spread, kleiner en krijgt u dus meer goud voor uw geld.
 

Op te delen als een chocoladereep

Eind 2011 zijn deze combibars - vergelijkbaar met een chocoladereep - geïntroduceerd: deze goudbaren zijn namelijk af te breken in kleine stukken van ieder 1 gram puur goud. De stukjes goud kunnen gemakkelijk losgebroken worden. Er gaat hierbij geen goud verloren. U kunt deze baartjes van 1 gram individueel verkopen als u wilt. 
 

Goudbaren in diverse vormen en maten

Bent u op zoek naar andere goudbaren om te kopen of andere gewichten combibars? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Goudbaren met Good Delivery Status

De 5 x 1 gram gouden Combibar wordt uitgegeven door Valcambi, een erkende goud- en zilverbaar producent uit Zwitserland. Valcambi is voornamelijk bekend door haar combibaren. Alle goudbaren van Valcambi beschikken over de Good Delivery Status van de LBMA. 
 
De kwaliteit van de CombiBar is uiteraard uitstekend. U wordt hiervan verzekerd dankzij de Good Delivery Status van de LBMA waarover de combibar beschikt. Deze status houdt namelijk in dat de goudbaren aan de strenge eisen van de London Bullion Market Association voldoen, wat hoge kwaliteit verzekerd. Mocht u de combibar willen verhandelen dan kan dat gemakkelijk dankzij deze status. De status houdt ook in dat het goud wereldwijd erkend wordt en daarom makkelijk te verhandelen is. Daarnaast zal het verhandelen ook gemakkelijker gaan aangezien de combibar opgedeeld kan worden in verschillende coupures. Dit zorgt ervoor dat u in een flexibelere positie zit en kan handelen naar de vraag. In plaats van dat u een goudbaar van 5 gram moet verkopen kunt u deze namelijk opdelen in meerdere kleine baartjes. 


Uitgelicht

  • Goudbaren van 99,99% puur goud
  • Individueel verkoopbare goudbaren van 1 gram
  • Geleverd met certificaat van echtheid
  • Lagere productiekosten dan losse goudbaartjes


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

valcambi

Valcambi

Valcambi is een Zwitsere producent van goudbaren en zilverbaren. De producent is vooral bekend geworden door de combibars, goudbaren in diverse formaten van bijvoorbeeld 20x 1 gram en 10x 1 gram waarbij de baartjes als chocoladerepen afgebroken kunnen worden. Hierdoor is het goud in stukjes van 1 gram puur goud eenvoudig te verhandelen.

Alle goudbaren zijn voorzien van een stempel met daarop het logo van de producent, het gewicht en een aanduiding van het gehalte 99,9% puur goud. Uiteraard is ook Valcambi een erkende producent die beschikt over de Good Delivery Status. Daardoor zijn goudbaren van Valcambi wereldwijd goed verhandelbaar en geaccepteerd.