• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Kilo zilverbaar Umicore

1.159,00 Per stuk 1,16 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
84 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 3 - 4 weken
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze zilverbaar bevat 1 kilogram puur zilver. Alle baren worden geslagen door Umicore. Aangezien zilverbaren met 21% btw b... Deze zilverbaar bevat 1 kilogram puur zilver. Alle baren worden geslagen door Umicore. Aangezien zilverbaren met 21% btw belast worden, adviseren wij particulieren om zilveren munten te kopen. Als zakelijke klant bent u wel beter uit met kilo baren, aangezien de btw dan vaak aftrekbaar is.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 1.159,00
Prijs per gram
€ 1,16
Productsoort
Baar
Gewicht
1 kilo
Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Smelterij
Umicore

Informatie

Umicore zilverbaar van 1 kilo puur zilver

Een LBMA gecertificeerde zilverbaar van Umicore is een hoogwaardig product, dat is vervaardigd uit 99,9% puur zilver. De 1 kilo zilverbaren van Umicore hebben de 'Good Delivery’ status. Hierdoor zijn deze zilverbaren wereldwijd goed verhandelbaar.
 
In Nederland zijn zilverbaren belast met 21% btw, omdat zilver wordt gezien als grondstof. Daarom raden wij particulieren aan om zilveren munten te kopen, waarop alleen btw wordt geheven over de marge (margeregeling). Zakelijke klanten raden we aan om zilverbaren te kopen, omdat het btw bedrag meestal teruggevorderd kan worden. 
 
De zilverbaar is voorzien van een stempel met het Umicore logo, het gewicht van de baar en het zuiverheidsgehalte van 99,9%. Dit maakt de zilverbaar gemakkelijk te identificeren en waardevol voor verzamelaars en investeerders. Umicore is een gerenommeerde producent van edelmetalen en is gevestigd in België. Hun zilverbaren worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn gegarandeerd vrij van onzuiverheden.

Umicore, een betrouwbare leverancier

De zilveren kilo baren die wij verhandelen zijn vaak afkomstig van Umicore. Het Belgische bedrijf Umicore is gespecialiseerd in verschillende (waardevolle) materialen, waaronder goud en platina. Daarnaast is Umicore actief met talloze materialen zoals technische verbindingen van kobalt, en zelfs materialen die gebruikt worden voor het opwekken van zonne energie. Umicore heeft vestigingen in Nederland (voorheen Schone Edelmetaal), België en Duitsland en is ook buiten Europa actief in de winning, verwerking en het smelten van metalen.
 
Wij garanderen dat alle baren door ons zijn getest op gewicht en gehalte en tenminste 1 kilo puur zilver bevatten. Voor de zilverbaar van 1 kilo bieden we een terugkoopgarantie van 98% van de zilverprijs.
 
Naast de 1 kilo zilverbaar, verkopen wij zilverbaren in diverse formaten, van 500 gram oplopend tot 15 kilogram. Een totaaloverzicht van onze zilverbaren kunt u vinden in de categorie zilverbaren.


Uitgelicht

  • 1 kilo zilver geslagen in 99,9% puur zilver
  • Wereldwijd bekende producent Umicore
  • Extra interessant als zakelijke investering


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

umicore

Umicore

Het Belgische bedrijf Umicore is gespecialiseerd in verschillende (waardevolle) materialen, waaronder goud en platina. Daarnaast is Umicore actief met talloze andere materialen, zoals technische verbindingen van kobalt, en zelfs materialen die gebruikt worden voor het opwekken van zonne-energie. Umicore heeft vestigingen in Nederland (voorheen Schone Edelmetaal), België en Duitsland en is ook buiten Europa actief in de winning, verwerking en het smelten van metalen.