• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

 • 1 Kilogram zilver baar BTW-vrij Asahi - opslag in Zurich voorkant
 • 1 Kilogram zilver baar BTW-vrij Asahi - opslag in Zurich achterkant
 • 1 Kilogram zilver baar BTW-vrij Asahi - opslag in Zurich perspectief 1
 • 1 Kilogram zilver baar BTW-vrij Asahi - opslag in Zurich perspectief 2

1 Kilogram zilver baar BTW-vrij Asahi - opslag in Zurich

947,00 Per stuk 0,95 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Minder Meer
Levertijd: 3 weken

Dit product is enkel te koop in combinatie met opslag. De 1 kilogram zilver baar van Asahi bestaat... Dit product is enkel te koop in combinatie met opslag. De 1 kilogram zilver baar van Asahi bestaat uit 1 kilogram puur zilver (99,99%) en kan BTW-vrij gekocht worden in combinatie met opslag in Zurich.  Hier worden de baren vrij van BTW op naam opgeslagen en u kunt eenvoudig en voordelig op deze manier zilver kopen en verkopen.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 947,00
Prijs per gram
€ 0,95
Gewicht
1 kilo
Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw

Informatie

BTW-vrije zilverbaar van Asahi

Deze zilverbaar van 1 kilogram is afkomstig van Asahi, een Japanse edelmetalen raffinaderij. Het product is erkend door de LBMA en heeft de Good Delivery Status. U betaalt geen BTW over uw aankoop, omdat het zilver niet in Nederland wordt uitgeleverd. De zilverbaar wordt voor u opgeslagen in Zürich, Zwitserland, zodat u goedkoper in zilver kunt investeren.
 
Indien u btw-vrij zilver koopt in de vorm van deze zilverbaren, dan kiest u voor opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland. Dit is onze exclusieve partner voor de opslag van edelmetaal met beveiligde opslaglocaties in Rotterdam en Zürich. Edelmetaal Beheer Nederland beschikt over een vergunning van de AFM voor het aanbieden van edelmetaal in combinatie met opslag als beleggingsobject.
 

Ontwerp van de Asahi zilverbaar

De zilverbaar heeft een vlakke/effen achterkant, maar een voorkant met meerdere opschriften. Aan de bovenkant van de voorzijde staat de naam van de raffinaderij, Asahi, inclusief logo en het land waarin de baar geraffineerd is. Daaronder is het gewicht van de zilver baar te vinden 1 kilogram, inclusief zijn puurheid 99,99% zilver. Aan de onderkant staat een unieke code waaraan de specifieke zilver baar geïdentificeerd kan worden. 

Enkel te koop in combinatie met opslag

Logistiek en opslag btw-vrije zilverbaren

U kunt de 1 kilogram zilverbaren aankopen tegen een lage premie boven de zilverprijs. In deze premie zitten alle kosten voor productie, logistiek e.d. verwerkt en tegen deze aankoopprijs wordt een 1 kilogram zilverbaar opgeslagen op uw naam in een zwaarbeveiligde kluisruimte. Edelmetaal Beheer Nederland (EBN) maakt gebruik van de kluisruimten van LOOMIS, de grootste opslagfaciliteit voor edelmetaal in Europa. In deze streng beveiligde opslag houden veel banken, waaronder UBS, een voorraad goud en/of zilver aan.
 
Voor de opslag van zilver betaalt u opslagkosten. Deze kosten worden periodiek vooraf in rekening gebracht. Naast de opslagkosten op basis van de gemiddelde (vervangingswaarde) van uw zilver, betaalt u geen andere kosten, dus geen inslag- uitslag- of administratiekosten. De opslagkosten zijn inclusief verzekeringspremie voor een volledig verzekerde opslag van uw Asahi zilverbaar.
 
The Silver Mountain is voor het aanbieden van haar producten vergunningsplichtig ingevolge de Wet op het financieel toezicht en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.


Uitgelicht

 • Zilverbaar van een erkende LMBA-producent
 • Opslag in de grootste opslagfaciliteit voor edelmetalen in Europa
 • Lage premie en opslagkosten
 • 1 kilogram puur zilver (99,99%)


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.