• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1000 Troy ounce zilverbaar BTW-vrij - opslag in Zurich

28.811,00 Per stuk 0,93 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
Levertijd: 2 - 3 weken

Dit product is enkel te koop in combinatie met opslag. Deze 1000 troy ounce zilverbaar koopt u BTW... Dit product is enkel te koop in combinatie met opslag. Deze 1000 troy ounce zilverbaar koopt u BTW-vrij in combinatie met opslag in Zwitserland. Dit is de goedkoopste manier om fysiek zilver te kopen. Deze zilverbaren worden volledig verzekerd en gealloceerd op naam opgeslagen door EBN (Edelmetaal Beheer Nederland) in de zwaarbeveiligde kluisruimte van LOOMIS in Zürich.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 28.811,00
Prijs per gram
€ 0,93
Productsoort
Baar
Gewicht
1000 troy ounce
Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Smelterij
Valcambi

Informatie

Zilverbaar inclusief opslag in Zwitserland

De 1.000 troy ounce zilverbaar is het grootste formaat van de baren zilver die wij aanbieden in combinatie met opslag in Zwitserland. Aangezien het zilver niet hoeft ingevoerd te worden in Nederland is dit de goedkoopste optie voor het kopen van BTW-vrij zilver. Deze baren zijn afkomstig van erkende producenten die voorkomen op de LBMA Good Delivery List. De baren zijn daardoor eenvoudig te aan- en verkopen. Alle baren wegen 1.000 troy ounce (31,103 kilogram) en zijn geslagen in ten minste 99,99% puur zilver.
 
Zilveren baren worden in Nederland belast met 21% btw. Om die reden wijken particulieren vaak uit naar zilveren beleggingsmunten die onder een ander BTW-tarief verhandeld kunnen worden. Het nadeel van deze munten is echter dat de productiekosten in verhouding vrij hoog liggen. Wilt u goedkoop zilver kopen, dan bent u het beste uit met de BTW-vrije 1.000 troy ounce zilverbaren. 
 
Deze baren worden op naam opgeslagen in een douane-entrepot in Zürich, in Zwitserland door Edelmetaal Beheer Nederland, een exclusieve partner van The Silver Mountain. Zij maken gebruik van de kluisruimten van LOOMIS, de grootste opslagfaciliteit voor edelmetaal in Europa. In deze streng beveiligde opslag houden veel banken, waaronder Credit Suisse, een voorraad goud en/of zilver aan.
 

Tariefstelling btw-vrij zilver

Onze prijzen zijn gebaseerd op de actuele zilverprijs. Wij rekenen een lage, premie van doorgaans 2% boven de zilverprijs. Dit betekent dat u kunt investeren in fysiek zilver tegen een prijs slechts 2% hoger dan de actuele zilverwaarde. Alle kosten waaronder de productie- en verzendkosten zijn in deze prijsstelling inbegrepen.
 
Naast een scherpe prijsstelling kunt u ook rekenen op onze terugkoopgarantie. Wij kopen deze zilverbaren terug tegen een vaste biedprijs van de dan geldende zilverprijs. U kunt uw btw-vrij zilver altijd weer eenvoudig 

Dit product is enkel te koop in combinatie met opslag

Opslag btw-vrij zilver

Voor de opslag van BTW-vrij zilver betaalt u een tarief van 0,90% op jaarbasis (excl. 21% btw). De opslagkosten worden per kwartaal vooraf in rekening gebracht. Naast deze opslagkosten betaalt u geen inslag- uitslag- of administratiekosten. De opslagkosten zijn inclusief verzekeringspremie voor een volledig verzekerde opslag van uw zilver.
 
De zilverbaren worden geleverd in het douane-entrepot van Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). U kunt deze baren dan ook uitsluitend kopen in combinatie met opslag. Aangezien de zilverbaren in het douane-entrepot worden opgeslagen kunt u voordelig zilver kopen, vrij van BTW, en kunt u het zilver binnen het douane-entrepot terugverkopen.
 
The Silver Mountain is voor het aanbieden van haar producten vergunningplichtig ingevolge de Wet op het financieel toezicht en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.


Uitgelicht

  • 1000 troy ounce (31,103 kilo) puur zilver (99.99%)
  • Opslag in edelmetalenopslagfaciliteit LOOMIS in Zürich
  • U bespaart 21% BTW
  • Lage premie en opslagkosten
De getoonde afbeeldingen zijn ter indicatie. Wij leveren de 1000 troy ounce btw-vrije zilverbaren van diverse LBMA-gecertificeerde leveranciers. 


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

valcambi

Valcambi

Valcambi is een Zwitsere producent van goudbaren en zilverbaren. De producent is vooral bekend geworden door de combibars, goudbaren in diverse formaten van bijvoorbeeld 20x 1 gram en 10x 1 gram waarbij de baartjes als chocoladerepen afgebroken kunnen worden. Hierdoor is het goud in stukjes van 1 gram puur goud eenvoudig te verhandelen.

Alle goudbaren zijn voorzien van een stempel met daarop het logo van de producent, het gewicht en een aanduiding van het gehalte 99,9% puur goud. Uiteraard is ook Valcambi een erkende producent die beschikt over de Good Delivery Status. Daardoor zijn goudbaren van Valcambi wereldwijd goed verhandelbaar en geaccepteerd.