• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

8 gram gouden munt Panda 2024

682,00 Per stuk 85,25 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
18 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

Deze gouden Panda munt is in 2024 uitgegeven door de China Gold Coin Incorporation. De munt bevat 8 gram aan 99,9% puur go... Deze gouden Panda munt is in 2024 uitgegeven door de China Gold Coin Incorporation. De munt bevat 8 gram aan 99,9% puur goud en heeft een nominale waarde van 100 Yuan in het land van herkomst.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 682,00
Prijs per gram
€ 85,25
Productsoort
Munt
Nettogewicht
8 gram
Gehalte
99,9%
Jaar van uitgave
2024
Munthuis
China Gold Coin Corp.

Informatie

8 gram gouden Panda munt 2024

De Panda serie wordt uitgegeven door de China Gold Coin Corporation, onderdeel van de People’s Bank of China, in opdracht van de Chinese overheid. De munt weegt precies 8 gram en bevat 99,9% puur goud.
 
In het land van herkomst, China, heeft de munt een nominale waarde van 100 Yuan. De munt heeft een diameter 22 millimeter. Op de voorzijde staan twee panda’s. De achterzijde toont de Temple of Heaven, een belangrijk gebedshuis voor Chinezen wat staat in Beijing.
 
De Panda serie is zowel populair onder investeerders als beleggers. Jaarlijks wordt het ontwerp aangepast naar een nieuw panda-ontwerp, wat resulteert dat de munten ook erg populair zijn bij verzamelaars.

Ontwerp van de 8 gram gouden Panda munt 2024

De voorzijde toont twee panda’s met de nominale waarde, het gewicht, de edelmetaalsoort en de zuiverheid.De achterzijde toont de Temple of Heaven, een belangrijk gebedshuis voor de Chinezen, samen met het jaar van uitgifte.


Uitgelicht

  • Bevat 8 gram aan 99,9% puur goud
  • Verkrijgbaar in verschillende gewichten
  • Ook in verschillende gewichten en het zilver beschikbaar


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

China Gold Coin Corp.

China Gold Coin Corp.

De China Gold Coin Corporation is het officiële munthuis van China en tevens de enige instantie die handelt in Chinese munten in goud en zilver. De China Gold Coin Corporation heeft als doel het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van Chinese verzamel- en beleggingsmunten. Het belangrijkste gekozen motief was de beschermde pandabeer, die niet alleen een nationaal symbool is, maar ook de oudste ambassadeur van de Republiek China. De prachtige munten van hoge kwaliteit zijn gewild over de hele wereld en China Gold Coin Corporation is hiermee uitgegroeid tot een wereldspeler.