• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

3 gram gouden munt Panda 2024

280,00 Per stuk 93,33 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
8 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 3 gram gouden Panda munt is in 2024 uitgegeven en bevat 3 gram aan 99,9% puur goud. De munt heeft een diameter van 18 m... De 3 gram gouden Panda munt is in 2024 uitgegeven en bevat 3 gram aan 99,9% puur goud. De munt heeft een diameter van 18 millimeter. In het land van herkomst – China – heeft de munt een nominale waarde van 50 Yuan.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 280,00
Prijs per gram
€ 93,33
Productsoort
Munt
Munt
3 gram
Gehalte
99,9%
Jaar van uitgave
2024
Munthuis
China Gold Coin Corp.

Informatie

3 gram gouden Panda munt uit 2024

Deze 3 gram gouden Panda munt is in 2024 uitgegeven door de China Gold Coin Corporation, onderdeel van de People’s Bank of China, in opdracht van de Chinese overheid. De munt bevat 3 gram aan 99,9% puur goud.
 
In het land van herkomst, China, heeft de munt een nominale waarde van 50 Yuan. De munt heeft een diameter van 18 millimeter. De Panda serie toont jaarlijks een nieuw, uniek ontwerp. Hierdoor is de Panda serie populair bij verzamelaars als beleggers.
 
Reuzenpanda’s zijn sterk verbonden met China, zo staat de panda in oosterse culturen symbool voor vrede en een harmonieuze oplossing van conflicten. Daarnaast leeft deze uitstervende en bedreigde diersoort voornamelijk in China.
 
De 3 gram gouden Panda munt is een handige manier om te beschikken over kleine coupures puur goud.

Ontwerp van de 3 gram gouden Panda munt 2024

Op de voorzijde van de 3 gram gouden Panda munt worden de kenmerken van de munt, zoals de nominale waarde van 50 YUAN, het goudgehalte AU .999 en het gewicht van 3g getoond. Dit jaar zijn twee reuzepanda’s op de voorzijde van de munt weergegeven.
 
Op de achterzijde van de 3 gram gouden Panda munt wordt de Temple of Heaven, een belangrijk gebedshuis voor de Chinezen die in Beijing staat, afgebeeld. Tevens staat op de achterzijde de naam van China in het Chinees gegrafeerd en het jaar van uitgifte 2024.


Uitgelicht

  • Bevat 3 gram aan 99,9% puur goud
  • Beschikbaar in verschillende formaten
  • Ook verkrijgbaar in andere gewichten


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

China Gold Coin Corp.

China Gold Coin Corp.

De China Gold Coin Corporation is het officiële munthuis van China en tevens de enige instantie die handelt in Chinese munten in goud en zilver. De China Gold Coin Corporation heeft als doel het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van Chinese verzamel- en beleggingsmunten. Het belangrijkste gekozen motief was de beschermde pandabeer, die niet alleen een nationaal symbool is, maar ook de oudste ambassadeur van de Republiek China. De prachtige munten van hoge kwaliteit zijn gewild over de hele wereld en China Gold Coin Corporation is hiermee uitgegroeid tot een wereldspeler.