• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1/10 troy ounce gouden Koala munt 2023

282,00 Per stuk 90,97 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
41 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze 1/10 troy ounce gouden Koala munt is in 2023 geslagen door The Perth Mint. De munt bevat 3,11 gram aan 99,99% puur go... Deze 1/10 troy ounce gouden Koala munt is in 2023 geslagen door The Perth Mint. De munt bevat 3,11 gram aan 99,99% puur goud en heeft een beperkte oplage van 25.000 stuks.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 282,00
Prijs per gram
€ 90,97
Productsoort
Munt
Munt
1/10 troy ounce
Gehalte
99,99%
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1/10 troy ounce gouden Koala munt 2023

De 1/10 troy ounce gouden Koala munt is een prachtige en beknopte manier om te investeren in goud. De munt is geslagen in 99,99% puur goud en heeft een diameter van slechts 16,1 mm. Dit maakt het een handig en toegankelijk formaat voor zowel verzamelaars als investeerders.
 
De munt toont een koala, een inheemse diersoort in Australië. De koala is afgebeeld zittend op een boomstam, met een zachte vacht en heldere ogen. Het ontwerp is gedetailleerd en realistisch, en geeft een prachtig beeld van dit unieke dier.

Ontwerp van de 1/10 oz gouden Koala munt


Voorzijde

De voorkant van de munt toont een koala die op een boomtak zit. De koala is gedetailleerd weergegeven, met een zachte vacht en heldere ogen. De boomtak is groen met gouden details, die een prachtig contrast vormen met het goud van de munt.


Achterzijde

De achterkant van de munt toont de beeltenis van koningin Elizabeth II. De koningin is afgebeeld met een stralende kroon op haar hoofd en een mantel om haar schouders. De inscripties rondom de beeltenis geven de naam van de koningin, het jaar van uitgifte, de nominale waarde en het gewicht en de zuiverheid van de munt aan. Ook staan ​​de initialen van de ontwerper Jody Clark, die ook de beeltenis van koningin Elizabeth II ontwierp voor de Commonwealth-munten.

De munt is uitgegeven door The Perth Mint, een van de meest gerenommeerde munthuizen ter wereld. De munt is gelimiteerd tot 25.000 stuks, waardoor het een waardevol verzamelobject is.
 
Als u op zoek bent naar een prachtige en beknopte manier om te investeren in goud, dan is de 1/10 troy ounce gouden Koala munt een uitstekende keuze.


Uitgelicht

  • Bevat 1/10 troy ounce (3,11 gram) aan 99,99% puur goud
  • Wereldwijde oplage van 25.000 stuks
  • Jaarlijkse aangepaste Koala design


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.