• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

15 gram gouden munt Panda 2024

1.157,00 Per stuk 77,13 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
16 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De 15 gram gouden Panda munt is in 2024 geslagen door de China Gold Coin Incorporation. De munt bevat 15 gram aan 99,9% pu... De 15 gram gouden Panda munt is in 2024 geslagen door de China Gold Coin Incorporation. De munt bevat 15 gram aan 99,9% puur goud en heeft een nominale waarde van 200 Yuan.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 1.157,00
Prijs per gram
€ 77,13
Productsoort
Munt
Nettogewicht
15 gram
Gehalte
99,9%
Jaar van uitgave
2024
Munthuis
China Gold Coin Corp.

Informatie

15 gram gouden Panda munt uit 2024

De Panda serie is een populaire serie bij verzamelaars als beleggers. Ieder jaar komt er een nieuw Panda-ontwerp op de munten, maar er staat altijd tenminste één reuzepanda op de munt afgebeeld.
 
In opdracht van de Chinese overheid wordt de serie uitgegeven door de China Gold Coin Corporation, wat onderdeel is van de People’s Bank of China. De munt weegt precies 15 gram en bevat 99,9% puur goud.
 
Op de voorzijde ziet u twee reuzepanda’s. De achterzijde toont de Temple of Heaven, die in Beijing te vinden is. Dit is een belangrijke gebedsruimte voor Chinezen.
 
Deze 15 gram gouden Panda munt uit 2024 heeft een diameter van 27 millimeter en een nominale waarde van 200 Yuan in het land van herkomst.

Ontwerp van de 15 gram gouden Panda munt uit 2024

Op de voorzijde ziet u een moederpanda met haar baby. Rondom staan de inscripties 200 YUAN – de nominale waarde van de munt en 15g Au .999 – het gewicht en de zuiverheid van de munt. De achterzijde toont de Temple of Heaven, een belangrijke gebedsruimte voor de Chinezen die te vinden is in Beijing. In de onderzijde staat het jaar van uitgifte – 2024 – gegrafeerd.


Uitgelicht

  • Nieuwste uitgave binnen de populaire Panda serie
  • Bevat 15 gram aan 99,9% puur goud
  • Geliefd bij verzamelaars en beleggers
  • Verschillende maten en ook in het zilver beschikbaar


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

China Gold Coin Corp.

China Gold Coin Corp.

De China Gold Coin Corporation is het officiële munthuis van China en tevens de enige instantie die handelt in Chinese munten in goud en zilver. De China Gold Coin Corporation heeft als doel het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van Chinese verzamel- en beleggingsmunten. Het belangrijkste gekozen motief was de beschermde pandabeer, die niet alleen een nationaal symbool is, maar ook de oudste ambassadeur van de Republiek China. De prachtige munten van hoge kwaliteit zijn gewild over de hele wereld en China Gold Coin Corporation is hiermee uitgegroeid tot een wereldspeler.