• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Pre-owned

Gouden 1/10 troy ounce Kangaroo munt

261,00 Per stuk 84,19 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
19 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

1/10 troy ounce gouden Kangaroo munten. In 99,99% puur goud geslagen door de Perth Mint uit Australië. Investeer in gouden mu... 1/10 troy ounce gouden Kangaroo munten. In 99,99% puur goud geslagen door de Perth Mint uit Australië. Investeer in gouden munten en koop uw gouden munten online bij The Silver Mountain.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 261,00
Prijs per gram
€ 84,19
Productsoort
Munt
Munt
1/10 troy ounce
Gehalte
99,99%
Jaar van uitgave
Divers
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1/10 troy ounce gouden munt Kangaroo

Deze gouden Kangaroo munten hebben een gewicht van 1/10 troy ounce puur goud. De Gouden Kangaroo is wereldwijd verhandelbaar en wordt voornamelijk verhandeld voor zijn goud waarde. De 1/10 troy ounce Kangaroo munt heeft een gewicht van 3,11 gram en bevat 99,99% puur goud.
 
De 1/10 troy ounce gouden Kangaroo munten hebben een beperkte oplage van 200.000 munten. Dit maakt deze munt uitermate interessant voor beleggers en verzamelaars.
 
Op de voorzijde van de gouden munt is een kangoeroe afgebeeld. Het betreffende jaar van uitgifte, het gewicht en het gehalte van de gouden munt staat ook op de voorzijde afgebeeld. Op de achterzijde van de munt is Queen Elizabeth II geportretteerd, samen met de face value van 15 Australische Dollar.
 
De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren munten van diverse jaargangen.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.