• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

30 gram gouden munt Panda 2023

2.245,00 Per stuk 74,83 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
8 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De gouden Panda munt van 30 gram uit 2023 wordt geslagen in 99.9% puur goud, heeft een diameter van 32 mm en weegt precies... De gouden Panda munt van 30 gram uit 2023 wordt geslagen in 99.9% puur goud, heeft een diameter van 32 mm en weegt precies 30 gram. De munt wordt uitgegeven in China door de People’s Bank of China.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.245,00
Prijs per gram
€ 74,83
Productsoort
Munt
Munt
30 gram
Gehalte
99,9%
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
China Gold Coin Corp.

Informatie

Gouden Panda munt 2023

De 30 gram gouden Panda munt is een prachtige en waardevolle munt die een symbool is van China en de reuzenpanda. De munt is geslagen in 99,9% puur goud en heeft een diameter van 32 mm. Op de voorzijde van de munt is een afbeelding van twee reuzenpanda's te zien, die samen spelen in een bamboebos. Op de achterzijde van de munt is de Tempel van de Hemel in Peking afgebeeld.
 
De gouden Panda munt is een populaire investering voor zowel beleggers als verzamelaars. De munt is schaars en de waarde ervan stijgt vaak in de loop van de tijd. De munt is ook een mooi cadeau voor iemand die geïnteresseerd is in China of de reuzenpanda.
 

Reuzenpanda's

Reuzenpanda's zijn bedreigde diersoorten die voornamelijk in China leven. De panda is een symbool van China en wordt vaak gebruikt in de Chinese cultuur. De panda staat symbool voor vrede en harmonieuze oplossing van conflicten.

Ontwerp gouden Panda 2023


Voorzijde

De voorzijde van de munt toont twee reuzenpanda's die elkaar omhelzen. De panda's zijn gegraveerd in 99,9% puur goud en hebben een prachtige, glanzende finish. 


Achterzijde

De achterzijde van de munt toont het Tiantan-tempelcomplex in Beijing. Het Tiantan-tempelcomplex is een belangrijk religieus complex in China en is een UNESCO-werelderfgoed.

De Panda serie

De gouden Panda munt is een populaire investering onder beleggers. De munt is gegarandeerd van 99,9% puur goud en heeft een beperkte oplage. Dit maakt de munt een waardevolle investering die zijn waarde in de loop der tijd kan behouden of zelfs verhogen.
 
De gouden Panda munt is ook een populair collectorsitem. De munt is elk jaar ontworpen met een ander thema, waardoor ze een verzamelobject zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in Chinese cultuur of dieren.
 
Reuzenpanda's zijn een belangrijk symbool van China. De panda wordt in oosterse culturen gezien als een symbool van vrede en harmonieuze oplossing van conflicten. De panda is ook een bedreigde diersoort die voornamelijk in China leeft. De gouden Panda munt is een mooie manier om de schoonheid en het belang van de reuzenpanda te eren.


Uitgelicht

  • Grootste gouden Panda munt
  • Geslagen in 30 gram puur goud (99,9%)
  • Uitgegeven door China Gold Coin Corporation
  • Ontwerp gebaseerd op de wereldberoemde reuzenpanda


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

China Gold Coin Corp.

China Gold Coin Corp.

De China Gold Coin Corporation is het officiële munthuis van China en tevens de enige instantie die handelt in Chinese munten in goud en zilver. De China Gold Coin Corporation heeft als doel het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van Chinese verzamel- en beleggingsmunten. Het belangrijkste gekozen motief was de beschermde pandabeer, die niet alleen een nationaal symbool is, maar ook de oudste ambassadeur van de Republiek China. De prachtige munten van hoge kwaliteit zijn gewild over de hele wereld en China Gold Coin Corporation is hiermee uitgegroeid tot een wereldspeler.