• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 gram gouden munt Panda 2024

105,00 Per stuk 105,00 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
13 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De 1 gram gouden Panda munt uit 2024 bevat één gram aan 99,99% puur goud. Jaarlijks wordt het ontwerp van de... De 1 gram gouden Panda munt uit 2024 bevat één gram aan 99,99% puur goud. Jaarlijks wordt het ontwerp van de Panda munten aangepast aan een nieuw design, waardoor deze munten ook erg populair zijn bij de doelgroep verzamelaars. De munt een diameter van 10 millimeter en een nominale waarde van 10 yuan.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 105,00
Prijs per gram
€ 105,00
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 gram
Gehalte
99,9%
Jaar van uitgave
2024
Munthuis
China Gold Coin Corp.

Informatie

1 gram gouden Panda munt 2024

De 1 gram gouden Panda munt is in 2024 uitgegeven door de China Gold Coin Corporation. Gouden Panda munten zijn in 1982 geïntroduceerd en werden tot 2016 geslagen in troy ounce formaten. Sinds 2016 maakt het munthuis gebruik van het metrieke systeem en worden de munten geslagen in gewichten van 30 gram, 15 gram, 8 gram en in deze editie: de 1 gram gouden Panda munt variant. 
 
In tegenstelling tot de gouden Maple Leaf of Krugerrand weegt deze munt dus geen 1/20 troy ounce maar één gram aan 99,99% puur goud. In het land van herkomst, China, heeft de munt een nominale waarde van 10 Yuan. De munt heeft een diameter van 10 millimeter. 
 
Op de voorzijde staat het vernieuwde Panda ontwerp. De achterzijde toont de Temple of Heaven, een belangrijk gebedshuis voor de Chinezen dat staat in Beijing. 
 
Naast de 1 gram gouden Panda munt hebben wij ook andere gewichten van de gouden Panda munt in ons assortiment. Tevens hebben we de zilveren variant van de Panda munten in ons assortiment.

Ontwerp 1 gram gouden Panda munt 2024

Op de voorzijde ziet u een ouderpanda met een welp, zittend op zijn achterpoot, naar elkaar starend. Rondom staan de inscripties 10 YUAN - de nominale waarde van de munt en 1g Au .999 - het gewicht, metaalsoort en de zuiverheid.
 
De achterzijde toont de Temple of Heaven, een belangrijk gebedshuis voor de Chinezen wat staat in Beijing. Rondom staan de inscripties 2024 - het jaar van uitgifte en de Chinese vertaling voor het jaar 2024.


Uitgelicht

  • Bevat 1 gram aan 99,99% puur goud
  • Nieuwste Panda-ontwerp
  • Ook in grotere formaten, en in het zilver, verkrijgbaar


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

China Gold Coin Corp.

China Gold Coin Corp.

De China Gold Coin Corporation is het officiële munthuis van China en tevens de enige instantie die handelt in Chinese munten in goud en zilver. De China Gold Coin Corporation heeft als doel het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van Chinese verzamel- en beleggingsmunten. Het belangrijkste gekozen motief was de beschermde pandabeer, die niet alleen een nationaal symbool is, maar ook de oudste ambassadeur van de Republiek China. De prachtige munten van hoge kwaliteit zijn gewild over de hele wereld en China Gold Coin Corporation is hiermee uitgegroeid tot een wereldspeler.