• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Pre-owned

1/4 troy ounce gouden Panda munt

616,00 Per stuk 80,00 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Deze 1/4 troy ounce gouden Panda munt is afkomstig uit diverse jaargangen. Elke gouden Panda munt is geslagen in 99,9% puu... Deze 1/4 troy ounce gouden Panda munt is afkomstig uit diverse jaargangen. Elke gouden Panda munt is geslagen in 99,9% puur goud en is afkomstig van de China Cold Coin Corporation. 
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

Verkoopprijs
€ 616,00
Prijs per gram
€ 80,00
Productsoort
Munt
Munt
1/4 troy ounce
Gehalte
99,9%
Jaar van uitgave
Divers
Munthuis
China Gold Coin Corp.

Informatie

Gouden panda munt van 1/4 troy ouce puur goud (99,9%)

De gouden panda munt van 1/4 troy ounce is een populaire keuze voor beleggers en verzamelaars. De munt weegt 7,77 gram en is gemaakt van 99,9% puur goud. De munt is uitgegeven door de China Gold Coin Corporation en wordt geslagen in China.

Ontwerp gouden panda van 1/4 troy ounce


Voorzijde

Op de voorzijde van de munt vindt u het nationale symbool van China: de Panda. Verder staat op de voorzijde de nominale waarde van 100 Yuan, het gewicht en de zuiverheid van de munt. Verder geven de inkepingen en dikke rand de munt een robuust uiterlijk. 


Achterzijde

Op de achterzijde vindt u de beeltenis van de Tempel van de Hemel in Beijing. De tekst boven de afbeelding betekent zoveel als: ‘’People’s Republic of China’’’. Ook het jaar van uitgave staat op deze zijde benoemd. 

Verhandelbaarheid gouden Panda

De munt is 24 karaats (99,99% zuiver) en door zijn bekendheid is de munt zonder verder analyse wereldwijd te verhandelen. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Voor de waarde en verhandelbaarheid maakt dit echter geen verschil. De munt wordt geleverd in plastic beschermhoesje of capsule. Bijgevoegde afbeeldingen zijn ter indicatie. De munten zijn van diverse jaargangen. Het is niet mogelijk te selecteren op jaargang. Na 2015 is deze munt niet meer geproduceerd omdat Chinese mint sindsdien is overgestapt op de 8 gram versie. De afbeeldingen zijn indicatief. 


Uitgelicht

  • Gouden Panda munt van 1/4 troy ounce puur goud
  • Afkomstig van de China Gold Coin Corporation
  • Onderdeel van de beroemde Panda serie
De afbeeldingen zijn ter indicatie. De munten komen uit diverse jaargangen.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

China Gold Coin Corp.

China Gold Coin Corp.

De China Gold Coin Corporation is het officiële munthuis van China en tevens de enige instantie die handelt in Chinese munten in goud en zilver. De China Gold Coin Corporation heeft als doel het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van Chinese verzamel- en beleggingsmunten. Het belangrijkste gekozen motief was de beschermde pandabeer, die niet alleen een nationaal symbool is, maar ook de oudste ambassadeur van de Republiek China. De prachtige munten van hoge kwaliteit zijn gewild over de hele wereld en China Gold Coin Corporation is hiermee uitgegroeid tot een wereldspeler.