• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Troy ounce gouden munt Queens Beasts White Greyhound 2021

2.311,00 Per stuk 74,30 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
10 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf maandag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 1 juli

De 1 troy ounce gouden White Greyhound is de 10de, en dus laatste, uitgave van de populaire Queens Beast serie. Deze gouden m... De 1 troy ounce gouden White Greyhound is de 10de, en dus laatste, uitgave van de populaire Queens Beast serie. Deze gouden munt is geslagen door de Royal Mint uit de UK. De 1 oz White Greyhound is geslagen in 99,99% puur goud. Dit is het meest pure goud wat er is. Hierdoor is deze munt, naast verzamelmunt, ook geschikt als belegging.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.311,00
Prijs per gram
€ 74,30
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Jaar van uitgave
2021
Munthuis
Royal Mint

Informatie

1 Troy ounce gouden munt Queens Beasts White Greyhound 2021

De 1 troy ounce gouden White Greyhound is de 10de, en dus laatste, uitgave van de populaire Queens Beast serie. Deze gouden munt is geslagen door de Royal Mint uit de UK. De 1 oz White Greyhound is geslagen in 99,99% puur goud. Dit is het meest pure goud wat er is. Hierdoor is deze munt, naast verzamelmunt, ook geschikt als belegging.
 
De White Greyhound, ook wel witte windhond genoemd, wordt geassocieerd met fitheid, trouw en loyaliteit. Familie van Edward III gebruikte de windhond als ambtsteken. Waardoor de windhond nauw verbonden raakte met het huis van Lancaster, voordat hij over werd genomen door de familie Tudor.

Ontwerp gouden White Greyhound munt 2021


Voorzijde

Op de voorkant staat het ontwerp van Jody Clark van de White Greyhound of Richmond. Ook wel de witte windhond van Richmond genoemd.


Achterzijde

Op de achterkant van de munt staat Queen Elizabeth II afgebeeld, met de nominale waarde van 100 pond.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,101 gram) gouden munt (99,99%)
  • Wereldwijd bekende serie
  • Geslagen door de Royal Mint UK


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Royal Mint

Royal Mint

De Royal Mint is het officiële munthuis van het Verenigd Koninkrijk en heeft een rijke geschiedenis van meer dan 1.100 jaar. Gedurende deze 1.100 jaar heeft het munthuis het Verenigd Koninkrijk gediend in tijden van oorlog, politieke omwentelingen en sociale en economische vooruitgang. De Royal Mint staat daarom ook bekend om haar innovatiekracht en wordt gezien als een ware koploper in de wereld van de munterij. Gezien de rol die de Royal Mint heeft gespeeld, is er een Royal Mint museum gevestigd in de Royal Mint zelf in Llantrisant, Zuid-Wales. Het museum toont de fascinerende geschiedenis van de Royal Mint en vele van de geslagen munten, waarvan ook experimentele munten, kunstwerken en de gereedschappen. De kwaliteit van de munten van de Royal Mint zijn uitstekend dankzij de innovatieve producttechnieken en technologieën die gebruikt worden tijdens het slaan van de munten.