• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Goudbaar van 1 kilo puur goud kopen

De 1 kilo goudbaar is de grootste goudbaar te koop bij The Silver Mountain. Onze 1 kilogram goudbaren zijn afkomstig van erkende producenten en hebben een zeer lage premie ten opzichte van de goudprijs. Hoe groter de goudbaar, hoe lager (relatief gezien) de bijkomende productiekosten namelijk zijn. U kunt er bij The Silver Mountain ook voor kiezen om uw goudbaar veilig te laten opslaan.

0 Producten
Laden..
  • Pre-owned
70.597,00 Op voorraad
70.765,00 Levertijd: 1 - 2 weken
70.784,00 Levertijd: 3 - 4 weken

Goudbaar 1 kilo

De 1 kilo goudbaar is de grootst mogelijk goudbaar die te koop is bij The Silver Mountain. Deze goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud en afkomstig van erkende producten. Wij leveren goudbaren van 1 kilogram tegen een lage premie van circa 1%. Goudbaren van 1 kilo kopen is de goedkoopste manier om in fysiek goud te investeren.
 

1 kilo goudbaar kopen

De 1 kilo goudbaar is de grootste goudbaar die particuliere beleggers in fysiek goud kunnen kopen. Met deze goudbaar investeer je zo dicht mogelijk bij de goudprijs. Alle goudbaren zijn geslagen in 99,99% puur goud en worden geleverd met een echtheidscertificaat.
 

1 kilo goudbaren van LBMA-geaccrediteerde bedrijven

De LBMA is verantwoordelijk voor de regulering van de goudmarkt in Londen, de belangrijkste internationale beurs voor edelmetaal. Door het LBMA-certificaat zijn goudbaren overal ter wereld, zonder analyse, te verhandelen. U bent ervan verzekerd dat de goudbaren voldoen aan de hoogste mogelijke standaard en strenge eisen in de productie.

Minder informatie

Goudbaar 1 kilo veilig opslaan

Wij begrijpen dat niet iedereen het fijn vindt om een kilogram goud in huis op te slaan. Daarom hebben wij de mogelijkheid om uw goud op te slaan bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. Uw goud wordt opgeslagen in één van de zwaarst beveiligde kluizen in Nederland of Zwitserland. De goudbaar blijft uw eigendom en wordt volledig op uw naam opgeslagen. Voor meer informatie over het opslaan van uw goud(baar), kunt u terecht op de pagina Opslag.
 
Indien u de 1 kilo goudbaar wilt aanschaffen in combinatie met opslag, kunt u bij het afrekenen kiezen voor opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland. Bij het opslaan van uw goudbaar, kiest u bij het afrekenen van uw bestelling voor opslag.
 

1 kilo goudbaar verkopen

Als u uw 1 kilo goudbaar na een aantal jaar wilt verkopen, dan biedt The Silver Mountain u een unieke terugkoopgarantie. Alle goudbaren die bij ons gekocht worden, kopen wij zonder verdere analyse terug, tegen 98% van de goudprijs op het moment van verkopen.

Hereaus goudbaar
Minder informatie