• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Goudbaar 1 kilogram C. Hafner

70.264,00 Per stuk 70,26 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
Levertijd: 1 - 2 weken

De C. Hafner goudbaar van 1 kilo is de grootste goudbaar uit het assortiment van C. Hafner. Deze Duitse leverancier is LBM... De C. Hafner goudbaar van 1 kilo is de grootste goudbaar uit het assortiment van C. Hafner. Deze Duitse leverancier is LBMA geaccrediteerd en alle goudbaren die zij produceren zijn voorzien van de Good Delivery Status. Deze goudbaar van 1 kilo is geslagen in 99,99% puur goud.
Lees meer

Vanaf
Prijs per stuk
2
70.234,00
5
70.204,00

Vergelijkbare producten

  • Bijna uitverkocht
93,00 Op voorraad

Specificaties

Verkoopprijs
€ 70.264,00
Prijs per gram
€ 70,26
Productsoort
Baar
Gewicht
1 kilo
Gehalte
99,99%
Certificaat van echtheid
Ja
Conditie
Nieuw
Smelterij
C. Hafner

Informatie

C. Hafner goudbaar 1 kilogram met certificaat van echtheid

De grootste goudbaar uit het assortiment van C. Hafner is deze baar van 1 kilo puur goud (99,99%). Deze goudbaar wordt geleverd in de originele blisterverpakking met certificaat van echtheid en is voornamelijk populair bij beleggers die voor een groot bedrag willen investeren in goud. 
 

Investeren in goud

Voor het investeren in goud tegen de laagst mogelijke kosten zijn de goudbaren van 1 kilogram de beste optie. Hoe groter de goudbaar, hoe lager (relatief gezien) de bijkomende productiekosten. 
 
Investeren in goud is een zeer interessante keuze gezien de ontwikkeling van de goudkoers de afgelopen jaren. Koopt u een kilo goud dan kunt u deze wanneer de goudprijs stijgt met veel rendement weer aan ons terug verkopen. Wij bieden een terugkoopgarantie voor alle goudbaren die wij verhandelen.

Ontwerp van de C. Hafner goudbaar van 1 kilo

Op de voorzijde van de 1 kilo C. Hafner goudbaar wordt het logo van C. HAFNER, het gewicht 1000 g, het goudgehalte FINE GOLD 999.9 en het unieke baarnummer weergegeven. De voorkant van de beschermende blisterverpakking bevat het logo van C. Hafner en de tekst LMBA Good Delivery Refiner. 
 
De achterkant van de goudbaar van 1000 gram bevat geen opdruk en is volledig effen. De achterzijde van de verpakking bevat wel diverse opschriften aangezien het wordt gebruikt CertiCard® echtheidscertificaat. Zo is er informatie te vinden over het gewicht, goudgehalte, unieke baarnummer en de herkomst van de goudbaar. 
 

Wereldwijd erkende producent C. Hafner

Met haar fundamenten in 1850 is C. Hafner de oudste edelmetaalraffinaderij van Duitsland, opgericht door niemand minder dan Carl Hafner. Vandaar de kenmerkende naam. Dit familiebedrijf, dat nu vijf generaties verder is, heeft zijn hoofdkantoor in Pforzheim, dat al sinds jaar en dag wordt erkend als hét goudproductiecentrum van Duitsland. Dit is te danken aan de aanwezigheid van niet minder dan 7 goudraffinaderijen in de stad.
 
Vanaf het begin zette C. Hafner zich in voor de productie van edelmetalen voor diverse doeleinden, waaronder juwelen en industriële producten. In 2009 breidde het bedrijf zijn assortiment uit met goudbaren. Deze goudbaren zijn van onberispelijke kwaliteit, vervaardigd uit 99,99% puur goud. Sinds 2013 is C. Hafner bovendien aangesloten bij de LBMA, wat een extra garantie biedt voor de hoge kwaliteit van hun goudbaren.


Uitgelicht

  • Grootste goudbaar van 1 kilogram puur goud (99,99%)
  • Geleverd met CertiCard ® echtheidscertificaat
  • Wereldwijd erkend en verhandelbaar
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

CHafner

C. Hafner

C. Hafner is een LBMA-geaccrediteerde producent met de Good Delivery Status. Al deze goudbaren zijn wereldwijd goed verhandelbaar. De goudbaren worden verkocht met 0% btw als beleggingsgoud. De baren zijn leverbaar vanaf 1 gram tot en met 1 kilogram en geslagen in 99,99% puur goud.