• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht

1 troy ounce gouden munt Mexican Libertad 2023

2.413,00 Per stuk 77,58 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
4 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze 1 troy ounce gouden Mexican Libertad is een unieke beleggingsmunt die al sinds 1981 wordt geproduceerd door de Casa d... Deze 1 troy ounce gouden Mexican Libertad is een unieke beleggingsmunt die al sinds 1981 wordt geproduceerd door de Casa de Moneda de Mexico. De munt bevat 31,103 gram aan 99,9% puur goud en is populair bij de doelgroep beleggers als verzamelaars, dit vanwege de beperkte oplages.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 2.413,00
Prijs per gram
€ 77,58
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,9%
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
Banco de Mexico

Informatie

1 troy ounce gouden Mexican Libertad 2023

Deze 1 troy ounce gouden Mexican Libertad is in 2023 geslagen door het munthuis in Mexico: Casa de Moneda de Mexico. De munt bevat 31,103 gram aan 99,9% puur goud.
 
De gouden Mexican Libertad heeft geen geslagen denominatie, maar is wel een legaal betaalmiddel dat ondersteund wordt door de Mexicaanse overheid. In tegenstelling tot veel andere zilveren en gouden munten van soevereine munthuizen, heeft de Mexican Libertad een variabele nominale waarde, afhankelijk van de huidige marktomstandigheden.
 
De oplage van de 1 troy ounce gouden Mexican Libertad is nog niet bevestigd, maar zullen naar verwachting dit jaar voor alle munten laag zijn.

Ontwerp van de 1 troy ounce gouden Mexican Libertad 2023


Voorzijde

Op de voorzijde van deze gouden munt ziet u een standbeeld van de gevleugelde Mexicaanse godin van de vrijheid met bergtoppen op de achtergrond. Rondom ziet u de inscripties 1 ONZA – het gewicht van de munt, ORO PURO – puur goud, 2023 LEY .999 – het jaar van uitgifte en de zuiverheid van de munt.


Achterzijde

De achterzijde toont het nationale wapen van Mexico. Rondom ziet u de inscripties ESTADOS UNIDOS MEXICANOS – de Verenigde Mexicaanse Staten. Ook zijn er diverse verschillende nationale wapenschilden te zien die in de hele Mexicaanse geschiedenis zijn gebruikt.

Meerdere formaten beschikbaar

The Silver Mountain heeft dit jaar diverse maten van de gouden Mexican Libertad beschikbaar. Naast de 1 troy ounce variant hebben wij de ½ troy ounce, ¼ troy ounce, 1/10 troy ounce en de 1/20 troy ounce gouden Mexican Libertad in ons assortiment.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) aan 99,9% puur goud
  • Wettig betaalmiddel in Mexico


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.