Altijd 100% verzekerd transport

X

Webinar 10 september 2020

" Wij hebben als gezegd persoonlijk geen ervaring met de aanschaf van goud en zilver. Van onze contacten die wel ervaring hebben begrijpen wij dat Silvermountain een goede betrouwbare plek is voor de aanschaf. Eerlijke prijs, goede betrouwbare service. Wij ervaren de website als gebruiksvriendelijk en eenvoudig."

Jacco en Janneke - financieelvrijevrouw.nl

Speciaal voor iedereen die mee heeft gedaan, aan het Webinar van de Financieel Vrije Vrouw, hebben wij een speciaal aanbod geselecteerd. Hierbij koopt u voordelig uw (eerste) goud en zilver. U betaalt namelijk geen verzendkosten, bij een verzekerde verzending met koerier.

Gebruik bij afrekenen van uw bestellen de code: FINANCIEELVRIJ

Speciaal geselecteerde zilveren munten

Wilt u investeren in zilver, kies dan zilveren munten. Hier betaalt u namelijk geen btw over. Zilverbaren zijn belast met btw, waardoor u meer betaald. Onderstaande munten zijn het goedkoopst en de prijzen liggen het dichtst bij de zilverkoer. Hierdoor maximaliseert u uw investeringen.

Speciaal geselecteerde gouden munten

Onderstaande gouden munten zijn een goede keuze wanneer u voor het eerst wilt investeren in goud. Deze geselecteerde munten zijn speciaal bedoeld voor beleggers en investeerders die een kleiner bedrag van hun vermogen in goud willen investeren.

Deze munten zijn geschikt als belegging, omdat deze de hoogst mogelijke gouddichtheid hebben. Namelijk 24-karaats, 99,99% puur goud.

Speciaal geselecteerde goudbaren

Wilt u voor een groter bedrag investeren in goud, dan zijn goudbaren het meest voordelig voor u. Goudbaren hebben namelijk een lagere premie, waardoor zij in verhouding goedkoper zijn dan gouden munten. U heeft hierbij de keuze tussen verschillende gewichten, waardoor u uw investering kunt opdelen zoals u dat graag wilt.

Adviesgesprek

Kunt u geen keuze maken? Of heeft u nog specifieke vragen die betrekking hebben op uw situatie? Dan adviseren wij u om een vrijblijvend adviesgesprek met ons in te plannen. Neem contact op, om een adviesgesprek te plannen.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.