Altijd 100% verzekerd transport

X
Umicore 250 gram goudbaar met certificaat

Umicore 250 gram goudbaar met certificaat

De 250 gram goudbaar van Umicore is geslagen in 99,99% puur goud. Goudbaren vanaf 250 gram bezitten een uniek serienummer, waardoor de oorsprong altijd eenvoudig is te herleiden. De 250 gram goudbaren van Umicore zijn nieuw geproduceerd en in uitstekende conditie. Geleverd met certificaat van echtheid.

€ 17.920,00
Umicore 250 gram goudbaar met certificaat

Umicore 250 gram goudbaar met certificaat

per stuk
3 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 17.920,00
5-9 € 17.910,00
10+ € 17.900,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Voor- en achterkant 250 gram Umicore goudbaar met certificaat van echtheid

Over de 250 gram Umicore goudbaren

 

De 250 gram goudbaar van Umicore is geslagen in 99,99% puur goud. De goudbaar is van hoge kwaliteit en beschikt over een Good Delivery status. Deze status is van de London Bullion Market Association (LBMA) en verzekert u van de kwaliteit en dat de goudbaar wereldwijd goed verhandeld kan worden.

Deze Umicore goudbaar beschikt over een certificaat van echtheid, dit is aan de achterkant bij de goudbaar in het seal toegevoegd. Op de baar zijn de naam van de producent, Umicore, het gehalte en gewicht af te lezen. Ook is het baarnummer vermeld.

De goudbaar 250 gram heeft een afmeting van 54 x 26 x 12 millimeter. Daarmee is het formaat te vergelijken met dat van een aansteker. Dit maakt dat een dergelijke goudbaar eenvoudig mee te nemen is.

Alle 250 gram goudbaren zijn nieuw gegoten en in goede conditie. Goud is van zichzelf een zacht en kwetsbaar metaal, indien er kleine krasjes of andere oneffenheden zijn in het oppervlak van de goudbaar dan zal dit geen nadelige gevolgen hebben voor de waarde of de verhandelbaarheid.

Goud kopen met een terugkoopgarantie

Voor alle goudbaren die u kunt kopen bij The Silver Mountain bieden wij u een terugkoop garantie. Mocht u uw Umicore 250 gram goudbaar weer willen verkopen, dan kan dat bij ons. Dit is te allen tijde het geval. Wij kopen uw Umicore goudbaar weer van u terug tegen 98% van de dan geldende goudprijs. Op deze manier heeft u altijd zekerheid dat u uw goudbaar kunt verkopen.

Goudbaren in overige coupures

Wij hebben Umicore goudbaren in ons assortiment varierend van 1 gram tot en met 1.000 gram. Naast goudbaren hebben wij ook verschillende CombiBars in ons assortiment, dit is een goudbaar die af te breken valt in kleinere coupures en biedt u hiermee meer flexibiliteit.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Gegoten goudbaar van 250 gram puur goud
  • Afkomstig van de erkende producent Umicore
  • Volledig verzekerd verzonden, of veilig op te halen
  • Terugkoopgarantie en eenvoudig verhandelbaar

Ontwerp van de Umicore 250 gram goudbaar

Ontwerp van de Umicore 250 gram goudbaar

Goudbaar

De goudbaar van 250 gram van Umicore is een gegoten goudbaar, dat zorgt ervoor dat dit formaat echt eruit ziet als een klompje goud. Kleinere goudbaren zijn op een andere manier gegoten in een mal en hebben een effen oppervlakte. Bij de 250 gram goudbaar staat bovenaan het logo van UMICORE gestempeld in het goud met daaronder de tekst FEINGOLD 9999.9, daaronder staat het gewicht 250 g, met daaronder het serienummer.

Ontwerp van de Umicore 250 gram goudbaar

Achterzijde

Bij de verpakking inbegrepen, aan de achterzijde, wordt het certificaat van echtheid van Umicore geleverd. Bij de 250 gram goudbaar van Umicore staat hier aangegeven dat het gaat om Fine Gold met vervolgens een opsomming van de Fineness, Weight en het Bar nummer (serienummer). Aan de rechterkant is ook het beeldmerk van Umicore toegevoegd met de handtekening van de Chief Assayer.

Umicore goudbaren

Umicore goudbaren

De Umicore goudbaar is geproduceerd door de Belgische smelterij, Umicore. Umicore is al sinds 1800 een toonaangevende smelterij en levert producten van hoge kwaliteit. Hoe groter de goudbaar, hoe lager de premie ten opzichte van de goudprijs. Een goudbaar van 250 gram is daardoor een goedkope keuze voor fysiek goud kopen.

Alle Umicore goudbaren bestaan uit puur goud (99,99%) aangezien Umicore het goud zuivert. Ook beschikken de Umicore goudbaren over een LBMA Good Delivery Status. Deze status bevestigt de uitstekende kwaliteit en zorgt ervoor de goudbaar wereldwijd wordt erkend. 

Specificaties van de Umicore 250 gram goudbaar met certificaat

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
250 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.