• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Goudbaar 250 gram C. Hafner voorkant
  • Goudbaar 250 gram C. Hafner achterkant

Goudbaar 250 gram C. Hafner

18.308,00 Per stuk 73,23 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Minder Meer
Levertijd: 1 - 2 weken

De C. Hafner goudbaar van 250 gram is gegoten in 99,99% puur goud en wereldwijd verhandelbaar. De goudbaar wordt nieuw gel... De C. Hafner goudbaar van 250 gram is gegoten in 99,99% puur goud en wereldwijd verhandelbaar. De goudbaar wordt nieuw geleverd in een blisterverpakking met CertiCard ®
Lees meer

Vanaf
Prijs per stuk
5
18.298,00
10
18.288,00

Vergelijkbare producten

  • Pre-owned
Goudbaar 1 gram diverse producenten voorkant
91,00 Op voorraad

Specificaties

CHafner
Verkoopprijs
€ 18.308,00
Prijs per gram
€ 73,23
Gewicht
250 gram
Gehalte
99,99%
Certificaat van echtheid
Ja
Conditie
Nieuw
Smelterij
C. Hafner

Informatie

250 gram goudbaar C. Hafner met certificaat van echtheid

Deze 250 gram goudbaren van C. Hafner worden nieuw geleverd inclusief certificaat van echtheid in originele blisterverpakking, om de goudbaar tegen krassen en invloeden van buitenaf te beschermen. Het unieke CertiCard® authenticiteitscertificaat dient als een veiligheidsmechanisme om de echtheid van goudbaar te controleren. Het CertiCard® bevat namelijk een hologram, een uniek certificaatnummer en een unieke stempel per 250 gram goudbaar. 
 
Goudbaren van 250 gram zijn geproduceerd door de Duitse producent C. Hafner en staan vermeld op de Good Delivery List van de London Bullion Market Association (LBMA). De LBMA controleert een producent op gebied van puurheid van het goud, de geschiedenis van de producent, de herkomst van het goud en het gewicht van de goudbaar. Hierdoor zijn deze baren, zonder verdere analyse, wereldwijd eenvoudig verhandelbaar. 
 

Goud na aankoop beveiligd laten opslaan

Aankopen van goudbaren in combinatie met opslag is rechtstreeks te regelen via The Silver Mountain. Wij werken hiervoor samen met onze zusteronderneming Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Dit bedrijf is gespecialiseerd in gealloceerde en verzekerde opslag van fysiek edelmetaal en werkt met een AFM-vergunning. De opslag is mogelijk in zwaarbeveiligde kluisruimten in Nederland en in Zwitserland.

Ontwerp C. Hafner 250 gram goudbaar

Op de voorzijde van de goudbaar is veel informatie over de kenmerken van de baar te vinden, zoals het logo van C. Hafner, het gewicht van de baar 250g, het unieke baarnummer en het goudgehalte FINEGOLD 999.9. De voorkant van de blisterverpakking bevat daarnaast de aanduiding van de LBMA Good Delivery Refiner status van C. Hafner. 
 
Deze gegoten goudbaar heeft een ruwe achterkant en is volledig effen. De achterzijde van de verpakking bevat daarentegen veel informatie over de C. Hafner goudbaar. De verpakking dient als certificaat van echtheid en bevat informatie over het gewicht, goudgehalte en unieke baarnummer van de goudbaar. 
 

Goud kopen met terugkoopgarantie

U kunt goud kopen in vele soorten en maten. De goudbaar van 250 gram is een zeer gewilde maat. Deze goudbaren zijn gemakkelijk en snel verhandelbaar indien u op termijn de goudbaar weer wenst te verkopen.
 
Wij bieden daarnaast voor deze baren een terugkoopgarantie met een vaste biedprijs gebaseerd op de actuele goudprijs op het moment dat u uw goudbaar wenst weer te verkopen. Wij kopen uw C. Hafner goudbaar altijd van u terug ongeacht de hoogte van de goudprijs en het volume aan goud dat u zou willen verkopen.


Uitgelicht

  • 250 gram goudbaar met 99,99% puur goud
  • Geleverd inclusief certificaat van echtheid
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

CHafner

C. Hafner

C. Hafner is een LBMA-geaccrediteerde producent met de Good Delivery Status. Al deze goudbaren zijn wereldwijd goed verhandelbaar. De goudbaren worden verkocht met 0% btw als beleggingsgoud. De baren zijn leverbaar vanaf 1 gram tot en met 1 kilogram en geslagen in 99,99% puur goud.