Goudbaar 50 gram kopen bij The Silver Mountain

Alle 50 gram goudbaren te koop bij The Silver Mountain bestaan uit 99,99% puur goud. Deze goudbaren worden verkocht tegen een scherpe prijs en zijn afkomstig van bekende producenten als Umicore en C. Hafner. Wij bieden daarnaast ook onze terugkoopgarantie op alle goudbaren die u bij ons koopt. U kunt uw goudbaar ten alle tijde aan ons terug verkopen.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Goudbaar 50 gram

De goudbaren van 50 gram bestaan voor 99,99% uit goud, de puurste vorm van goud. Alle goudbaren zijn afkomstig van erkende fabrikanten en zijn getest op echtheid.

50 gram goudbaar kopen

Met een 50 gram goudbaar koopt u het puurste goud wat er is, met een goudgehalte van 99,99% staat dit gelijk aan 24-karaats goud. Goud wordt al eeuwen gezien als het “echte geld” en is populair bij beleggers om hun portefeuille te diversifiëren en als bescherming tegen inflatie.

In ons assortiment hebben wij de volgende bekende 50 gram goudbaren:

  • Umicore goudbaar 50 gram
  • C. Hafner goudbaar 50 gram
  • Pamp Suisse goudbaar 50 gram
  • 50 gram goudbaar diverse producenten

Wat is 50 gram goud waard?

De prijs van goudbaren wordt bepaald door de productiekosten en de actuele goudprijs. Iedere 5 minuten wordt de prijs van de goudbaren op de website aangepast, zodat deze altijd meebeweegt met de actuele goudkoers.

Voor het produceren van een goudbaar wordt vaak gerecycled goud gebruikt, wat gewonnen wordt uit bijvoorbeeld mobiele telefoons of andere apparatuur en oude sieraden. Hierdoor liggen de productiekosten van goudbaren lager dan van gouden munten met hetzelfde gewicht.

Opslag goudbaar 50 gram

The Silver Mountain heeft de mogelijkheid om uw goudbaar 50 gram op te slaan bij onze opslaglocaties in binnen- en buitenland. In samenwerking met Edelmetaal Beheer Nederland zorgen wij dat uw goud altijd veilig en optimaal verzekerd is opgeslagen. Kies bij het afrekenen van uw bestelling voor opslag, om uw goud direct op te laten slaan.

Goudbaar 50 gram verkopen

Uw goudbaar 50 gram verkopen? Bij The Silver Mountain krijgt u een unieke terugkoopgarantie. Wij kopen namelijk uw goudbaar terug tegen 98% van de dan actuele goudkoers. Op deze manier heeft u altijd de vrijheid om uw goudbaar om te wisselen naar fiat geld.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.