Koop erkende goudbaren bij The Silver Mountain

Bij The Silver Mountain kunt u eenvoudig en veilig online goudbaren per serie kopen. Onze goudbaren zijn afkomstig van erkende producenten en de echtheid wordt door ons gegarandeerd.

Toon filters

69 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Goudbaren kopen

The Silver Mountain verkoopt goudbaren van de volgende producenten: Royal Canadian Mint, Heraeus, Valcambi, Credit Suisse, Pamp Suisse, Sunshine Minting, UBS en Umicore. Deze goudbaren zijn leverbaar in formaten van 1 gram tot en met 1 kilogram.

Leveranciers worden gecontroleerd door de LMBA

Bij The Silver Mountain kunt u goudbaren kopen van erkende producenten met een Good Delivery Status. Deze status wordt bepaald door de LMBA (London Bullion Market Association). De LBMA is verantwoordelijk voor de regulering van de goudmarkt in Londen, de belangrijkste internationale beurs voor edelmetaal. Door het LBMA-certificaat zijn goudbaren overal ter wereld, zonder analyse, te verhandelen. U bent ervan verzekerd dat de goudbaren voldoen aan de hoogste mogelijke standaard en strenge eisen in de productie. Zo bent u zeker dat het goud op een eerlijke manier is gewonnen en dat de goudbaar voldoet aan de kwaliteitsaanduiding van 99,99% puur goud.

Veilig opslaan van uw goud

Niet iedereen vindt het fijn om goud in huis op te slaan, zeer begrijpelijk. Daarom biedt The Silver Mountain de mogelijkheid om uw goud op te slaan bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. Uw goud wordt opgeslagen in één van de zwaarst beveiligde kluizen in Nederland of Zwitserland. De goudbaar blijft uw eigendom en wordt op uw naam opgeslagen.

Voor meer informatie over het opslaan van uw goud(baar), lees dan ook onze informatie op onze informatiepagina Opslag.

Goud kopen bij een betrouwbaar adres

Bij goud kopen is het van belang dat u zakendoet met een betrouwbare partij. The Silver Mountain is gespecialiseerd in de handel in fysiek edelmetaal en een bekend en vertrouwd adres binnen Nederland en België. Sinds 2008 zijn wij actief als aanbieder van goud en zilver en uitgegroeid tot een van de grootste handelaren in de Benelux met een breed assortiment fysiek edelmetaal. Veel gouden munten en goudbaren zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Onze betrouwbaarheid blijkt uit de AFM-vergunning die we hebben voor het aanbieden van goud (en zilver) als beleggingsobject.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.