Zilveren Koala munten kopen bij The Silver Mountain

Zilveren munten met een Koala koopt u eenvoudig en veilig online bij The Silver Mountain. Deze verzamelmunten van The Perth Mint zijn geslagen in 99,99% zilver en hebben jaarlijks een nieuw ontwerp.

Zilveren koala munten uit Australië

De zilveren koala munt wordt sinds 2007 uitgegeven door de Perth Mint uit Australië, deze munt is geslagen in 99,99% puur zilver en beschikbaar in diverse formaten.

De zilveren koala munt is geliefd bij zowel beleggers als verzamelaars.

Design van de Koala zilveren munt

De koala is één van de meest kenmerkende dieren uit Australië en staat daarom centraal in één van de dierenseries van het Australische munthuis The Perth Mint. De koala is door haar schattige uitstraling in Australië maar ook wereldwijd zeer populair.

Het design van de zilveren koala munt wijzigt ieder jaar en staat bekend om haar gedetailleerde weergave van de koala. Vaak wordt een koala weergegeven op zijn of haar favoriete plek: hoog in een (eucalyptus)boom. Op de achterzijde van de munt staat de beeltenis van koning Elizabeth II, ontworpen door Jody Clark.

Verkopen van zilveren koala munten

Wij leveren nieuwe koala munten van de huidige jaargang in de oorspronkelijke verpakking van het munthuis. Voor deze zilveren munten geven wij een terugkoopgarantie: wij kopen zilveren munten terug tegen de beste prijs van Nederland. Wij hebben namelijk een biedgarantie van 107% op zilveren (verzamel)munten.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.