Altijd 100% verzekerd transport

X

Zilveren Lunar verzamelmunten te koop bij The Silver Mountain

Zilveren verzamelmunten uit de diverse Lunar series koopt u veilig online bij The Silver Mountain. Wij hebben een breed aanbod aan Lunar verzamelmunten uit diverse landen en jaargangen.

Toon filters

38 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zilveren Lunar verzamelmunt kopen

Bij The Silver Mountain verkopen wij vele zilveren munten, waaronder populaire Lunar munten. De Lunar verzamelmunten zijn gebaseerd op de 12 dieren van de Chinese dierenriem. Elk jaar staat een ander dier centraal. Volgens de legende beïnvloedt elk dier de persoonlijkheid van kinderen die worden geboren in het jaar van het desbetreffende dier, bijvoorbeeld mensen geboren in het jaar van de tijger worden gezien als moedig en actief.

The Perth Mint series

Eén van de meest populaire Lunar series is van de serie van The Perth Mint. De huidige twaalfjarige serie is al de derde keer dat het munthuis een Lunar serie uitgeeft. Wegens het grote succes van de eerste twee series is in 2020 de Lunar III serie gestart met het jaar van de muis.

De zilveren Lunar III serie bestaat uit zilveren verzamelmunten in diverse formaten. Het prachtige design van de voorkant van de munt wordt elk jaar opnieuw ontworpen en wordt gebaseerd op één van de dieren uit de Chinese dierenriem. Deze dieren worden altijd met veel details getoond. Op de achterkant van de munt staat een beeltenis van koningin Elizabeth II, ontworpen door Jody Clark.

Naast de zilveren Lunar verzamelmunten geeft The Perth Mint ook gouden Lunar munten uit. Deze munten zijn ook gebaseerd op de Chinese dierenriem, maar hebben vaak net een ander ontwerp.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.