• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1/4 troy ounce gouden munt Lunar 2023 proof

699,00 Per stuk 90,78 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
19 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 1/4 troy ounce gouden Lunar 2023 proof munt maakt deel uit van de Lunar III serie van de Australische Munt The Perth Mi... De 1/4 troy ounce gouden Lunar 2023 proof munt maakt deel uit van de Lunar III serie van de Australische Munt The Perth Mint. Deze gouden munt is geslagen in proof kwaliteit en is 99,99% puur goud.
Lees meer

Specificaties

The Perth Mint Australia
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1/4 troy ounce
Jaar van uitgave
2023
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Lunar 2023 proof 1/4 troy ounce munt

De 1/4 troy ounce gouden munt Lunar 2023 proof is een prachtige en exclusieve munt die een perfecte aanvulling is op elke verzameling. De munt is geslagen in 99,99% puur goud en heeft een gewicht van 7,78 gram. Het ontwerp van de munt is gebaseerd op het Chinese dierenriemteken voor het jaar 2023, namelijk het konijn. Het konijn is een symbool van geluk, vrede en sereniteit.
 
De Lunar verzamelmunten van The Perth Mint zijn een populaire collectie onder beleggers en verzamelaars. De munten zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben ook een interessante achtergrond. De Chinese dierenriem is een maankalender die al meer dan 2.000 jaar wordt gebruikt. De kalender is gebaseerd op een cyclus van twaalf dieren: rat, stier, tijger, konijn, draak, slang, paard, geit, aap, haan, hond en varken. Elk dier wordt geassocieerd met een bepaalde persoonlijkheidskenmerken en een bepaald jaar. De Lunar munten van The Perth Mint zijn een mooie manier om te investeren in goud.

Ontwerp gouden Lunar 2023 proof


Voorzijde

De voorzijde van de munt toont een uitvergrote afbeelding van een konijn dat in een weide van bloemen springt. Het konijn is prachtig gedetailleerd en heeft een glanzende vacht. De achtergrond van de munt is voorzien van een traditioneel Chinees patroon.


Achterzijde

De achterzijde van de munt toont het portret van koningin Elizabeth II. Het portret is ontworpen door Jody Clark en is geslagen in proof-kwaliteit. De munt is omringd door een ring met de tekst "AUSTRALIA" en "1/4 OZ 9999 GOLD".

Gouden munt van Proof kwaliteit

De 1/4 troy ounce gouden munt Lunar 2023 proof is een waardevol bezit dat jarenlang plezier zal geven. De munt is een prachtige herinnering aan het jaar 2023 en een symbool van geluk en welvaart. De munt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geslagen in proof-kwaliteit. Dit betekent dat de munt met grote precisie is geslagen en een hoogglans heeft. De munt is ook zeer beperkt verkrijgbaar, wat de waarde ervan verhoogt. De munt is een perfecte investering voor mensen die geïnteresseerd zijn in edelmetalen. Goud is een waardevaste grondstof die zijn waarde in de loop der tijd behoudt.


Uitgelicht

  • Gouden verzamelmunt van PROOF kwaliteit
  • 1/4 troy ounce puur goud (99,99%)
  • Onderdeel van The Lunar III serie van The Perth Mint
  • Maximaal 5000 munten wereldwijd beschikbaar

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.