Heraeus

Heraeus is een Duitse producent van goudbaren en zilverbaren. Binnen Europa is dit samen met Umicore en Degussa één van de grootste en best bekende producenten van goud- en zilverbaren. Heraeus beschikt over een "Good Delivery Status" waardoor haar baren wereldwijd goed verhandelbaar zijn. Heraeus is een Duits bedrijf actief in een aantal bedrijfstakken waaronder edele metalen, medische technologie en speciale lichtbronnen. Met een omzet van meer dan 12,2 miljard euro in edelmetaal is dit één van de grootste handelaren van goud en zilver.

 

Wij leveren goudbaren van Heraeus in diverse gewichten varierent van 1 gram tot en met 1 kilogram. Daarnaast heeft Heraues prachtige goudbaren met kinebars uit die allen zijn voorzien van een individuele verpakking en certificaat van echtheid.

 

Goud en zilver van Heraeus

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Heraeus is een erkende producent van goudbaren en zilverbaren en beschikt over de Good Delivery Status van de London Bullion Market Association. De baren van Heraeus zijn voorzien van een certificaat van echtheid waarop het gehalte, gewicht en de naam van de producent is vermeld. Deze goudbaren en zilverbaren zijn wereldwijd goed verhandelbaar, daarnaast geeft The Silver Mountain een terugkoopgarantie voor alle Heraeus baren die bij ons zijn aangekocht.