• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Heraeus

Heraeus is een Duits internationaal familiebedrijf en producent van goudbaren en zilverbaren. Wereldwijd is Heraeus een van de marktleiders op het gebied van edelmetalen. Heraeus beschikt over een zogenoemde “Good Delivery Status” van de London Bullion Market Association (LBMA), dit zorgt ervoor dat de Heraeus baren wereldwijd goed verhandelbaar zijn. Naast het produceren van baren houdt Heraeus zich ook bezig met andere dingen, waaronder edele metalen, medische technologie en speciale lichtbronnen.

Geschiedenis van Heraeus

Oorspronkelijk was Heraeus een familieapotheek die in 1660 werd opgericht. Tegenwoordig is Heraeus enorm uitgebreid en actief in de milieu, elektronica, gezondheid en industriële sector. In 2017 nam Heraeus de Zwitserse edelmetaalverwerker Argor over en werd daarmee de grootste aanbieder van edelmetaaldiensten ter wereld. Heraeus heeft een focus op groei door eigen inspanningen en overnames, en positioneert zichzelf in marktgerichte business units. Daarnaast is er ook een focus op start-ups die bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe materialen voor geprinte elektronica en hoogwaardige batterijen. Jaarlijks investeert Heraeus 7% van de inkomsten, met uitzondering van edelmetalen, in onderzoek en ontwikkeling.
 

Heraeus baren

Bij The Silver Mountain kunt u verschillende Heraeus baren vinden. De gewichten hiervan variëren van 1 gram tot en met 1 kilogram. Dankzij dit brede aanbod aan gewichten, is er voor iedereen een gepast gewicht beschikbaar. Daarnaast heeft Heraeus prachtige goudbaren met kinebars. Deze zijn allen voorzien van een individuele verpakking en certificaat van echtheid.
 
Alle baren van Heraeus zijn voorzien van een certificaat van echtheid waarop het gehalte, gewicht en de naam van de producent is vermeld. De baren van Heraeus zijn wereldwijd goed verhandelbaar, maar daarnaast geeft The Silver Mountain altijd een terugkoopgarantie voor alle Heraeus baren die bij ons zijn aangekocht.