20 gram goudbaar kopen bij The Silver Mountain

De 20 gram goudbaren worden geslagen in 99,99% puur goud en verkocht tegen een scherpe prijs ten opzichte van de actuele goudprijs. Wij garanderen de echtheid van al het goud dat wij verkopen, al onze 20 gram goudbaren zijn LBMA-geaccrediteerd en afkomstig van wereldwijd bekende producenten zoals C. Hafner en Umicore. Ook bieden we diverse combibaren aan met een gewicht van 20 gram.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Goudbaar 20 gram

Bent op zoek naar één of meerdere 20 gram goudbaren om te kopen? Bij The Silver Mountain vindt u 20 gram goudbaren van erkende producenten. We leveren onder andere nieuw gegoten goudbaren met een certificaat van echtheid.

Goudbaar 20 gram kopen

Alle goudbaren 20 gram zijn geslagen in 99,99% puur goud. Dit is de hoogste standaard in de markt. Aangezien deze goudbaren 99,99% puur goud zijn, worden ze gezien als beleggingsproduct en zodoende vrijgesteld van btw. Dit maakt het voor particulieren interessant om op deze manier in fysiek goud te investeren.

U koopt bij ons goudbaren van erkende producenten. Alle goudbaren zijn LBMA-geaccrediteerd, dit betekent dat de goudbaren voldoen aan hoogste eisen van de LBMA (London Bullion Market Association) en wereldwijd eenvoudig verhandelbaar zijn.

Alle 20 gram goudbaren die LBMA-geaccrediteerd zijn, hebben een uniek baarnummer en certificaat van echtheid. Doorgaans doet de verpakking dienst als het certificaat van echtheid en bij dit certificaat staat dan ook hetzelfde baarnummer weergegeven als in de goudbaar zelf.

Wij kopen ook goudbaren in van particulieren, deze worden altijd gecontroleerd op echtheid. Hiermee bent u gegarandeerd van de echtheid van de goudbaar. Deze goudbaren zijn niet altijd beschikbaar, afhankelijk van marktomstandigheden en deze 20 gram goudbaren zijn doorgaans iets goedkoper in de aanschaf. Het gewicht en gehalte van alle goudbaren is gelijk.

Deelbare goudbaren 20 gram kopen

Als u 20 gram goud wilt kopen dat in kleinere eenheden verdeeld kan worden, kies dan voor onze gouden combibars. Een gouden combibar is een reep goudbaartjes die op te delen is in losse goudbaartjes per 1 gram.

Het concept van de gouden combibar is vergelijkbaar met een chocoladereep. Het geeft daardoor veel flexibiliteit bij het kopen van goud, omdat u bij een toekomstige verkoop ervoor kunt kiezen om een aantal gram af te breken en dan hoeft u niet gelijk de volledige 20 gram te verkopen.

Alternatieven goudbaar 20 gram

Naast de populaire gouden combibars bieden wij ook alternatieve gewichten aan voor de 20 gram goudbaar. U heeft keuze uit twaalf verschillende gewichten, hierdoor is het voor iedereen mogelijk om te investeren in fysiek goud. Wereldwijd gezien is bijvoorbeeld de goudbaar van 1 troy ounce de meest voorkomende soort. Dit is een goudbaar van 31,103 gram puur goud. De goudprijs is ook vaak uitgedrukt in troy ounces, waardoor de waarde van een dergelijke goudbaar wereldwijd bekend is.

Heeft u vragen rondom het investeren in fysiek goud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We hebben ook een kieswijzer opgesteld waarin u terug kunt vinden hoe de prijzen tot stand komen van onze goudbaren, wat het verschil is tussen de aan- en de verkoopprijs en wat het verschil is tussen gouden munten en goudbaren.

Terugkoopgarantie goudbaar 20 gram

Wij geven voor al onze 20 gram goudbaren een terugkoopgarantie van 98% van de actuele goudprijs. Hiermee kunt u uw goudbaar altijd aan ons verkopen, voor de op dat moment geldende goudprijs.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.